Ahad, 2 Ogos 2009

MELAYU JUGA YANG KENA PANCUT!!!

Ish!!!ish!!! ganas beruk - beruk ni...

Terbukti dan jelas kejadian rusuhan jalanan pada 1 Ogos 2009 yang dianjur oleh GMI didalangi oleh PKR, PAS dan DAP, apabila semua pemimpin-peminpin kongsi gelap tersebut berada disana, jelas juga dapat kita lihat hanya 5,000 sahaja yang membuat rusuhan bodoh dan boleh dijangka 95% daripadanya Melayu, mengikut statistik PDRM seramai 589 perusuh ditahan, India (3), cina (1) selebihnya Melayu.

Ini lah dia kerja parti pembangkang atau apa yang dpanggil Pakatan Gangter, memang sesuailah gelaran tersebut kita berikan, ini lah dia kerja pembangkang yang bercakap tong kosong merata - rata pelusuk kampung mahu kan pembaharuan tetapi ini lah kerja keburukan yang dilakukan hingga rakyat di ibukota mendapat susah, kerugian dan tidak selamat dibuat dik puak - puak beruk sarkas ini. Anggaran kerugian akibat perniagaan tidak dapat dijalan kan dan harta benda yang rosak dianggar mencapai 2.0 juta ke 3.0 juta, itu lah akibatnya.

ANwar, Hj, Hadi, Lim Kit Siang dan kepala - kepala beruk lain harus bertanggungjawab diatas apa yang berlaku, politik rusuhan jalanan ciptaan ANWar ini harus kita tentang habis-habisan, ironinya yang rosak anak melayu sendiri, bangsa lain ketawa berdekeh - dekeh melihat gelagat beruk sarkas berkulit sawo matang ini, yang nak kena pancut dik water cannon pun anak melayu, yang di pancut air kencing ANWar pun anak melayu juga.

Isu basi yang cuba diperbaharui semata - mata kerana dengki dan irihati dengan kejayaan DS Najib memerintah negara, dah sesuatu perlu dilakukan untuk memburukkan kembali keadaan dimata rakyat dan dunia, itulah nawaitu sebusuk bangkai babi perangai dan hati ANWar and the Gangters di jadi pula ikuti dik beruk - beruk sarkas.

Memang perangai haram jadah puak - puak ini yang dah complete kelakunya dari MENDERHAKA KEPADA RAJA, PENGKHIANAT BANGSA DAN PERUSUH JALANAN. ini semua perangai PAKATAN GANGSTER yang di lindungi dik KONGSI GELAP sentiasa berkepentingan diri dan menyusah kan otrang lain demi memuaskan nafsu serakah mereka.

KERAJAAN DAN KEMENTERIAN MASING - MASING HARUS MENGAMBIL TINDAKAN SERIUS TERHADAP MEREKA - MEREKA INI:-

1) KAKITANGAN KERAJAAN YANG TERLIBAT DI BERI TINDAKAN DI PECAT,
2) PENUNTUT IPTA DAN SEKOLAH DI BUANG DARI UNIVERSITI DAN SEKOLAH,
3) MEREKA YANG TERLIBAT DENGAN SEBARANG LESEN PERNIAGAAN YANG DIKELUAR OLEH MANA - MANA JABATAN KERAJAAN DI BLACK LIST,
4) PEKERJA - PEKERJA SWASTA DI ARAH MAJIKAN MASING - MASING MEMBERHENTIKAN KERJA MEREKA.
5) PEGUAM DAN DOKTOR SWASTA DITARIK LESEN MEREKA.

4 ulasan:

 1. Saya setuju sangat dengan tindakan-tindakan yang dicadangkan oleh tuan punya blog. Masa untuk berlembut dah tamat. Bak kata Melayu.. berani buat berani tanggung... mereka yang buat perhimpunan haram bukannya bodoh... belajar tinggi dan tahu undang-undang.

  Mohon copy untuk dimuatkan ke dalam blog saya. Terima kasih.

  BalasPadam
 2. salam, bro selama ini kerajaan dah cuba bersikap berlembut, jadi siapa pun tak takut....sebab ada menyoalkan apa kerajaan boleh buat?

  sila kan bro...TQ sebab hadir ke blog teman dan tinggalkan komen, amat teman hargai.

  BalasPadam
 3. Salam bro,
  Saya linkkan blog bro dari blog saya posting pada 4/12/2009. Salam persahabatan dan terus menulis ~ bRAVEhEART

  BalasPadam
 4. salam, bro braveheart...welcome..

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda