Selasa, 11 Februari 2014

BESAR KESAN NYA KEPADA ANU WAR SEHINGGA TERPAKSA CARI ORANG JEPUN MOHON MAAF TAKUT KALAH DI KAJANG


TAK KESAH LAH SIAPA, JANJI ADA MANUSIA MUKA JEPUN DAH CUKUP UNTUK BERSANDIWARA KONON MEWAKILI NEGARA JEPUN MEMOHON MAAF KEPADA ANU WAR...BERGULING - GULING RASANYA NAK KETAWA.

RUPANYA INSIDEN TAK BOLEH MASUK JEPUN MEMBERI KESAN AMAT BESAR PADA MARUAH ANU WAR WALAUPUN ANU WAR CUBA COVER KONON TAK JADI APA APA PADA DIRI BELIAU, MALAH JIKA DILIHAT KEPADA SANDIWARA YANG DIATUR SEMACAM KESANNYA BOLEH MENGAKIBATKAN ANU WAR AKAN KALAH DI KAJANG.

JIRO HANYU HANYA PENGERUSI SASAKAWA PEACE FOUNDATION,  NGO YANG KITA PUN TAK TAHU NGO JENIS APA DAN HALUAN APA DI JEPUN, SILAP - SILAP SAMA STANDARD DENGAN PERSATUAN KHAIRAT KEMATIAN TANAH PERKUBURAN DI MALAYSIA JE.

KERJA PEMAIN FACEBOOK DAN BLOGGERS PR BERTUNGKUS LUMUS SAMPAI PENDEK JARI TANGAN MENAIP UNTUK MEMBOHONG RAKYAT JEPUN KONON MINTA MAAF DENGAN ANU WAR KAHKAHKAH, KANTOI KEJAP SAJA DAH TERBONGKAR PERANGAI HARAMJADAH.

KALAU GITU MEMANG RENDAH STANDARD ANU WAR PEMIMPIN TARAF DUNIA DI KACA MATA JEPUN, HANYA HANTAR PENGERUSI NGO JE JUMPA ANU WAR MINTA MAAF KAHKAHKAH,

MANA PERGI DUTA JEPUN KE MALAYSIA, ATAU MANA PERGI MENTERI JEPUN, ATAU PUN PALING TIDAK KETUA SETIAUSAHA NEGARA JEPUN, ATAU PUN BAGI PENULIS PALING KOMAN PUN KETUA IMIGRESEN JEPUN YERK??????

PATUT LAH RTM DAN TV3 TAK HANTAR MICROFON, STANDARD HANTAR CORONG MINYAK TANAH PUN TAK LAYAK.

4 ulasan:

 1. Tak.silap aku,anwar pegi jepun dlu atas jemputan ngo ni. Sasakawa ni pulak, funder yakuza. Gila betul nuar ni. Baca kat sini apa itu sasakawa punya ngo. Hebahkan kallau betul. Geng dia jugak dtg minta maaf. Kelakar. http://archive.is/LSVp?OpAdShown

  BalasPadam
 2. As'kum, Wak risau dengan perkembangan sekarang ni, bangsa kita selagi tidak terhantuk dia tak akan rasa sakitnya dan ini membuat mereka keliru yang tak betul kata betul yang betul kata tak betul, akhirnya Agama, bangsa dan negara,tercinta hancur. - WAKJAMU

  BalasPadam
 3. AsSalam, Sdr Tanpanama thanks atas info dan singgah disini.

  Wak Jamu, kita fikir positif, masih ramai diluar sana yang sedar akan kegiatan Anu War n the geng.

  BalasPadam
 4. Anwar Jadi MB - Skuad Sayang Selangor Bubar Ganti Terengganu

  LIHAT BUKTI DI SINI
  LIHAT BUKTI DI SINI

  'Please Note'

  - Pelaburan jutaan ringgit 'skuad sayang selangor' sepanjang 5 tahun untuk merampas kembali selangor di tangan PKR tidak berhasil. Malah memberi 8 lagi kerusi Dun kepada PR

  - Walaupun beribu kali lakonan @ provokasi yang dimainkan oleh media UMNO BN ia tidak lagi relevan untuk Rakyat Selangor. Begitu juga Kelantan dan Pulau Pinang. Ia tetap akan menjadi milik kekal PR.

  - Terengganu juga bakal mengikut jejak selangor... Lihat saja pru 13 hanya 2 kerusi sahaja berbeza dan kemerosotan ketara BN..

  - UMNO BN akan membubarkan 'Skuad Sayang Selangor' dan mengantikan 'Skuad Sayang Terengganu' pula. UMNO BN yakin bila perlaburan jutaan ringgit diberikan kepada rakyat Terengganu terutama anak muda akan mengekalkan Terengganu ditangan mereka

  - UMNO BN akan kekal memerintah Terengganu jika pelaburan mereka berjaya dalam 'Skuad Sayang Terengganu'... Lihat saja bukti jelas apabila pelaburan RM15,000 untuk satu keluarga FELDA dapat mengekalkan undi mereka kpd UMNO BN walaupun sedikit merosot... Jadi apa sangat bezanya level pemikiran anak muda FELDA dan Anak muda Terengganu?

  - UMNO BN tetap akan membubarkan 'Skuad Sayang Selangor' apabila Anwar berjaya menjadi MB selangor. Aura Anwar yang kian kuat kpd anak muda Selangor hanya menjadikan usaha mereka sia2. Lebih baik mereka tumpukan Negeri lain yang juga akan jatuh ke tangan PR...

  Akhir Sekali, adakah UMNO BN akan menyumbat kembali Anwar ke penjara untuk tempoh 10 tahun lagi untuk menghalang daripada menjadi MB Selangor??..... Tetapi yang pasti, UMNO BN akan 'ketandusan strategi' untuk merampas kembali Selangor dan menemui 'jalan mati' untuk menarik sokongan pengundi muda dan pengundi baru yang sudah terdidik sejak 5 tahun dulu..

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda