Rabu, 22 September 2010

PARLIMEN TAMBUN MEMBINA 5 SURAU BARU

YB DATO SERI MENYAMPAIKAN UCAPAN PERASMIAN PECAH TANAH SURAU KG TERSUSUN CIK ZAINAL TAMBAHAN 1 CHEMOR BERNILAI RM350,000

YB DATO SERI AHMAD HUSNI HANADZLAH, AHLI PARLIMEN TAMBUN MELAKUKAN PERASMIAN PECAH TANAH SURAU KG. RPT BATU 10 ULU CHEPOR BERNILAI RM380,000, TURUT KELIHATAN YB DATO NADZRI ISMAIL ADUN MANJOI.
YB DATO SERI AHMAD HUSNI HANADZLAH, AHLI PARLIMEN TAMBUN MELAKUKAN PECAH TANAH PEMBINAAN SURAU KG. RPT JELAPANG JAYA YANG BERNILAI RM550,000 MENGUNAKAN BACKHORE.

YB DATO SERI AHMAD HUSNI MELAKUKAN PECAH TANAH SURAU KG. RPT KLEBANG SELATAN CHEMOR BERNILAI RM500,000 MENGUNAKAN BACKHORE

PELAN KELULUSAN SURAU SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN DATO HAJI TAIB CHEMOR BERNILAI RM120,000

KOMEN PENULIS,

KESELURUHAN PERUNTUKAN YANG DIPEROLIHI DARI KERAJAAN PERSEKUTUAN BAGI MEMBINA 5 SURAU BARU DALAM KAWASAN PARLIMEN TAMBUN BERJUMLAH RM1.9 JUTA, PECAH TANAH DILAKUKAN OLEH YB DATO SERI AHMAD HUSNI HANADZLAH SELAKU AHLI PARLIMEN TAMBUN YANG JUGA KETUA UMNO BAHAGIAN TAMBUN PADA 18 DAN 19 OKTOBER 2010.

SEJAHTERALAH RAKYAT DI KAWASAN PARLIMEN TAMBUN, SEBELUM INI JUGA PARLIMEN TAMBUN TELAH MEMPEROLIHI KELULUSAN PERUNTUKAN BAGI MEMBESARKAN PASAR KAMPUNG MANJOI BERNILAI RM300,000, SEBUAH SURAU DI TAMAN PERPADUAN BERNILAI RM750,00 DAN SEBUAH MINI STADIUM DI CHEMOR BERNILAI HAMPIR 1.0 JUTA

TAHNIAH YB DATO SERI AHMAD HUSNI, TAHNIAH KERAJAAN BARISAN NASIONAL YANG MELAKSANAKAN TANGGUNGJAWAB, APA YANG DIKATA DIKOTA.

3 ulasan:

 1. Salam,

  Surau dirobohkan ada orang bising, bina surau harakah tak buat liputan pula ye.

  Rakyat didahulukan pencapaian diutamakan.

  BalasPadam
 2. salam bro,

  tahniah parlimen tambun.. semoga berkat usaha membangunkan rumah Allah mendapat ganjaran di dunia lebih2 lagi di akhirat kelak. Pembangkang selalu mempolitikkan isu pembinaan rumah ibadat jika ada yang dirobohkan.. betul kata Junah, harakah tak hairanpun dengan berita begini kerana ia tidak menguntungkan mereka..

  BalasPadam
 3. Salam, junah n apai, puak2 pekat hijau tak hadir pun, puak2 ni di kampung2 mana campur masyarakat pun, yang sibuk bertukus lumus pemimpin BN/UMNO da penduduk2 tempatan untuk mendirikan rumah Allah, manakala tugas pemimpin berusaha mendapatkan peruntukan kerajaan persekutuan, haaa..... tunggu siap Surau tu mereka lah mengaku hero dan buat fitnah dalam surau hentam sana hentam sini semua tak betul.

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda