Selasa, 10 Mei 2011

KONTRAKTOR GIGIT JARI, KRONI DAPIG, PKR DAN PAS KENYANG MAKAN ISI

SURUHANJAYA SIASATAN KEMATIAN TBH MEMBUKA BERBAGAI PERANGAI BURUK PEMERINTAHAN PAKATAN PEMBANGKANG DALAM MEMBOLOT PROJEK KERAJAAN DI SELANGOR MAHUPUN DI PULAU PINANG, KEDAH DAN KELANTAN, CUMA DINEGERI - NEGERI LAIN TIADA PENDEDAHAN SECARA BERANI UNTUK MEMBOLEHKAN SPRM MASUK UNTUK MEMBUAT SIASATAN SEPERTI PROJEK-PROJEK KERAJAAN NEGERI DIBERI KEPADA KRONI DAN PARTI.

DULUNYA KERAJAAN BN LAH YANG DIJADIKAN HENTAMAN DAN KRITIKAN KONON MEMBERI PROJEK KEPADA KRONI, WALAUPUN TERBUKTI RAMAI KONTRAKTOR TELAH BERJAYA ATAS USAHA BN, MALAH BAGI PEMBANGKANG SETIAP APA JUGA PROJEK YANG DILAKSANAKAN, PEMBANGKANG MESTI KAITKAN DENGAN KRONI DAN RASUAH KERANA KETIKA ITU MEREKA HANYA MEMERINTAH KELANTAN, MEMANG MUDAH UNTUK MEMBANGKANG.

KINI APABILA MEREKA SENDIRI BARU 3 TAHUN MEMERINTAH NEGERI BELUM SAMPAI 1 TERM TELAH MENYALAHGUNA KUASA, MENYELEWENG PROJEK, MEMBERI PROJEK KEPADA KRONI, MENYALAHGUNAKAN WANG RAKYAT UNTUK KEPENTINGAN PARTI, INI SEMUA MEMBUKTIKAN PAKATAN PEMBANGKANG MEMANG HARAMJADAH, TEMAN PERCAYA DI PULAU PINANG KEADAAN INI LAGI TERUK LAGI KERANA SEGALANYA DIBUAT KONONNYA ATAS ALASAN TENDER TERBUKA, YANG MEMILIH DAN MENENTUKAN PROJEK MEREKA SENDIRI YANG MEMUTUSKAN MENGIKUT MERIT CITARASA MEREKA SENDIRI.

KONTRAKTOR HARUS BANGKIT MEMBONGKAR KEGIATAN MEMBUNUH KONTRAKTOR KELAS F SECARA SENYAP OLEH KERAJAAN PAKATAN PEMBANGKANG, SEMUA NYA DIBOLOT SECARA RAKUS, MENGGUNAKAN KUASA UNTUK MENDAPAT FUND DARI DUIT RAKYAT, DARI DUIT PROJEK2 PEMBANGUNAN YANG MEREKA RANCANG UNTUK TUJUAN MEMBINA KEKAYAAN KEPADA KRONI - KRONI MEREKA.

KONTRAKTOR KENA BANGKIT BERSATU HATI MENOLAK KERAJAAN NEGERI PEMBANGKANG DALAM PRU 13, KONTRAKTOR JUGA ADALAH PENGUNDI, KELUARGA KONTRAKTOR JUGA ADALAH PENGUNDI, PEKERJA KONTRAKTOR JUGA ADALAH PENGUNDI, OLEH ITU AMBIL TINDAKAN MENENTANG KERAKUSAN MEREKA DAN PASTIKAN KAN PRU 13 KERAJAAN PAKATAN PEMBANGKANG YANG DIKEPALI OLEH PELAKON BLUE FILEM INI JAHANAM DI SEMUA NEGERI PEMERINTAHAN MEREKA.

KONTRAKTOR HARUS BONGKAR DAN CARI BUKTI KEGIATAN PENYAMUN INI, BUAT LAPORAN DEMI LAPORAN KEPADA SPRM, AGAR MUDAH SPRM UNTUK AMBIL TINDAKAN DAN MEMBONGKAR KEGIATAN KRONISM KERAJAAN PEMBANGKANG INI.

P/S SPRM KENA AGRESIF MEMBONGKAR KEGIATAN KRONISM DI NEGERI2 PEMBANGKANG.

4 ulasan:

 1. Assalamualaikum, Kerajaan BN sejak Tun M lagi, kontraktor sentiasa diberi kelulusan projek kecil seperti program pre emptive, Projek jalan kampong, Projek Rumah PPRT dan sebagainya untuk menjana pendapatan Kontraktor Kelas F, itu pun masih dituduh kroni dan rasuah Kerajaan BN tetap teruskan program bantu kontraktor hingga sekarang.

  Bila Kerajaan Selangor sapu semua projek bagi kat kroni, mana suara persatuan kontraktor, kenapa membisu. adakah ini salah kerajaan BN juga? kenapa tak menuntut keadilan?

  BalasPadam
 2. INGATKAN PANGKAH FUCKATAN RAKYAT AKAN LBEY SELAMAT TP RUPENYE LAGI LIGAT KELENTONG RAKYAT. PERUT KRONI MAKIN BULAT BERKILAT KEHKEHKEH

  BalasPadam
 3. SALAM, SDR ANON, BETUL GAK, TAK SEDAR KITA PERSATUAN KONTRAKTOR MEMBISU, APASAL YEK?????

  BalasPadam
 4. SALAM BRO JEFF, SUSAH SEBAB YANG JADI ALI BABA PUN MELAYU

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda