Jumaat, 8 Julai 2011

MENYUSAHKAN ORANG SAJA!!!!!, BERUK BERUK KURAP NI - MAKIAN WARGA KUALA LUMPUR


BETUL - BETUL MENYUSAHKAN AKU, HARI BIASA PUN WARGA KUALA LUMPUR TERPAKSA BERHADAPAN DENGAN JEM JALANRAYA, INI PULAK BANYAK JALAN DI SEKITAR KUALA LUMPUR DI BUAT "ROAD BLOCK" OLEH POLIS, TIDAK KAH INI MENYUSAHKAN!!!!, INI SEMUA BERUK BERUK KURAP BERSIH PUNYA PASAL, KERANA MAINAN POLITIK MEREKA, AKU YANG TURUT SUSAH, KATA SAHABAT TEMAN YANG TINGGAL DI GOMBAK.

MALAH BERMULA MALAM INI BEBERAPA JALAN AKAN DITUTUP UNTUK AWAM DAN POLIS AKAN MENINGKATKAN LAGI SEKATAN JALANRAYA, MANAKALA STATION BAS AKAN DIPINDAHKAN KE LOKASI YANG SESUAI, INI SEMUA BAGI MEMPASTIKAN RUSUHAN DARI PENGANUT - PERGANUT BERSHITTT, AKIBAT DARIPADA ITU RAKYAT YANG TERPAKSA MENANGGUNG KESUSAHAN.

BANYAK TEMPAHAN HOTEL DI BATALKAN, PENIAGA - PENIAGA MERANCANG UNTUK TUTUP PERNIAGAAN PADA HARI SABTU, DIKATAKAN JUGA BURSA SAHAM DIJANGKA AKAN TERJEJAS, AKTIVITI - AKTIVITI EKONOMI TEMAN YAKIN AKN TERJEJAS AKIBAT DARIPADA GARA-GARA BERSHITTTTT YANG HARAMJADAH.

INI YANG BERSHITTTT MAHUKAN, INI YANG DIHAJATI PARTI PERBANGKANG SEPERTI PAS, PKR, DAPIG DAN PSM AGAR RAKYAT DISUSAHKAN MAKA KERAJAAN TERPAKSA TANGANI, JIKA GAGAL TANGANI, MAKA RAKYAT KONONNYA AKAN MEMARAHI KERAJAAN. TAPI TEMAN YAKIN KEWIBAWAAN KERAJAAN DAN POLIS, SELAMA INI MALAH LEBIH TERUK DARI INI PUN KERAJAAN MALAYSIA SUDAH BERJAYA TEMPUHI.

APA KAH INI CARA PEMIMPIN POLITIK YANG KITA MAHUKAN MEMERINTAH NEGARA, MENYUSAHKAN RAKYAT DEMI MENCAPAI HASRAT DAN NAFSU SERAKAH MEREKA, "MATLAMAT MENGHALALKAN CARA" RAKYAT YANG JADI MANGSA AKIBAT MAINAN KOTOR POLITIK 4 PARTI HARAMJADAH INI.

KAMI TOLAK BERSHITTTTT, RAKYAT DIDAHULUKAN PENCAPAIAN DIUTAMAKAN!!!! POLIS WAJIB BERTIDAK TEGAS KEATAS PERTUBUHAN HARAM INI, APABILA HARAM SAMA JUGA DENGAN KOMUNIS.


2 ulasan:

  1. tul la aku nak keluar pun tertakut takut, shit@$#%*&

    BalasPadam
  2. KLU BEROK BTUL MMG PATUT KENE TEMBAK SAMPAI BERSEPAI BROO!..TP KLU MANUSIA BINGAI MCM FUCKATAN KASI TANGKAP, LONGGOK DAN PENJARA KAT STADIUM KEHKEHKEHKEH

    BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda