Rabu, 19 Oktober 2011

PEKAN CHEMOR PARLIMEN TAMBUN BERUBAH WAJAH LAGI

DS AHMAD HUSNI MENYALAKAN LAMPU JALAN

SUASANA LAMPU JALAN DI PEKAN CHEMOR

SUASANA SIANG HARI

TEMPOHARI YB DS AHMAD HUSNI, AHLI PARLIMEN TAMBUN MELAKUKAN PERASMIAN UNTUK MULA KERJA PEMASANGAN TIANG LAMPU JALAN PEKAN CHEMOR, KINI LAMPU JALAN SUDAH SIAP DIPASANG DAN DIRASMIKAN OLEH YB DS AHMAD HUSNI HANADZLAH, AHLI PARLIMEN TAMBUN YANG TELAH MELULUSKAN PERUNTUKAN BERJUMLAH RM80,000 BAGI KERJA PEMASANGAN TIANG LAMPU JALAN TERSEBUT, SUASANA AMAT MERIAH SEKALI DAN DISAMBUT GEMBIRA OLEH PENDUDUK CHEMOR DAN PEKEDAI PEKEDAI DI PEKAN CHEMOR.

SEBELUM NI BUKAN TAK ADA TIANG LAMPU, TAPI SUDAH LAMA DAN ADA KALANYA TAK BERNYALA AGAK LAMA, KINI DENGAN TERDIRINYA TIANG BARU PEKAN CHEMOR BERUBAH WAJAH LAGI DAN LEBIH CERIA.

ENCIK NAZRIN CHEONG SALAH SEORANG ANAK JATI PEKAN CHEMOR MELAHIRKAN UCAPAN TERIMAKASIH DIATAS KEPERIHATINAN AHLI PARLIMEN TAMBUN DALAM MEMBANGUNKAN PEKAN CHEMOR, SELEPAS TERDIRINYA DEWAN 1MALAYSIA, PEMBINAAN MINI STADIUM CHEMOR, PEMBINAAN YANG SEDANG GIAT DILAKUKAN BAGI MEMBINA PASAR BARU SETINGKAT CHEMOR MANAKALA PERPUSTAKAAN 1MALAYSIA PEKAN CHEMOR YANG AKAN DIBINA KELAK AKAN MENGUBAH KEHIDUPAN RAKYAT DI PEKAN CHEMOR, BELAIU AMAT BERBANGGA SEKALI MENDAPAT PEMIMPIN SEPERTI DS AHMAD HUSNI DAN DATO NADZRI SELAKU ADUN MANJOI YANG MANA CHEMOR DIDALAM KAWASAN DUN MANJOI.

SEBELUM INI SIVAKUMAR DARI DAPIG YANG CUBA VBUAT SIBUK DIKAWASAN WAKIL RAKYAT BN KONON MEMPERTIKAIKAN PEMBANGUNAN PEKAN CHEMOR YANG KETINGGALAN, WALHAL SEGALA PEMBANGUNAN TELAH DILAKUKAN OLEH PEMIMPIN BN YANG MENJADI KEGELISAHAN PEMBANGKANG.

LU BOLEH BLAH LA SIVAKUMAR, LU JAGA LU PUNYA KAWASAN TRONOH YANG SUDAH LAMA MUNDUR.

3 ulasan:

  1. satu kemudahan yang memberi manafaat kepada penduduk di pekan chemor perak atas kerja bn

    BalasPadam
  2. SALAM, BRO ANON, ITU DAH MEMANG KERJA BN, KITA KENA SOKONG.

    BalasPadam
  3. harap di tingkat kan lagi pembangunan pekan chemor, sebab saya lahir di chemor perak, terimaksih diatas keperihatinan datuk hosni, saya akan balik mengundi di pilihanraya nanti.

    BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda