Selasa, 18 Oktober 2011

SAMBUTAN HARI KEMERDEKAAN DAN HARI MALAYSIA PARLIMEN TAMBUN BUKTIKAN KONSEP 1MALAYSIA SUBURYB DS AHMAD HUSNI YANG MERUPAKAN AHLI PARLIMEN TAMBUN DAN MENETRI KEWANGAN II TELAH MERASMIKAN SAMBUTAN HARI KEMERDEKAAN DAN HARI MALAYSIA DI PADANG AWAM PEKAN TG RAMBUTAN PADA 15 OKTOBER 2011 YANG LALU YANG DIHADIRI OLEH 5,000 ORANG RAMAI.

SAMBUTAN YANG JELAS MEMAPARKAN KONSEP 1 MALAYSIA DI REALISASIKAN OLEH BARISAN NASIONAL PARLIMEN TAMBUN YANG DIKETUAI OLEH YB DS AHMAD HUSNI HANADZLAH YANG TERBUKTI DENGAN KEHADIRAN BERBILANG KAUM TERMASUK MASYARAKAT ASLI DIKAWASAN PARLIMEN TAMBUN.

SAMBUTAN INI JUGA DIJAYAKAN DENGAN KERJASAMA BEBERAPA AGENSI KERAJAAN SEPERTI PGA, KASTAM, INSTITUT PERGURUAN IPOH, PDRM, KEMENTERIAN PENERANGAN DAN KEBUDAYAAN, TNB, JPA DAN RELA.

SAMBUTAN YANG AMAT BERJAYA DI SAMBUT OLEH MASYARAKAT DI DALAM PARLIMEN TAMBUN DAN MEMBUKTIKAN BN DI PARLIMEN TAMBUN MENDAPAT SOKONGAN RAKYAT.

TURUT HADIR YB DATO HAJI NADZRI ISMAIL ADUN MANJOI, YB DATO RUSNAH KASSIM ADUN HULU KINTA DAN PEMIMPIN PEMIMPIN KOMPONEN BN.

TAHNIAH.

8 ulasan:

 1. PERGHHH BERTUAH BTUL WARGA TAMBUN DPT DATUK HUSNI JD WAKIL DIORANG BROO. SYABAS BETEYY!!..NEXT PRU, KASI LEBAM MUKE WAKIL PEMBANGKANG SAMPAI BIRAT KEHKEHKEHKEH

  BalasPadam
 2. wah!! meriah yerk, bagus la

  BalasPadam
 3. assalamualaikom, saya ada lalu di situ tempohari melawat anak di kolej bersekutu ulu kinta, memang ramai orang, jalan jenm teruk. elok datuk hosni besarkan jalan tg rambutan.

  BalasPadam
 4. SALAM BRO JEFF, MEMANG DIORANG BERTUAH SEBAB MP NYA RAJIN BEKERJA.

  SDR. ANON, MEMANG MERIAH, RAKYAT CERIA, TAK MACAM MAJLIS PEMBANGKANG TEGANG JERK.

  SDR ANON SELAMAT DATANG KE TG RAMBUTAN, BANDAR BEREMOSI, MENURUT DATUK HUSNI SEGALA INFRASTRUKTRU AKAN DI UPGRADE, SEKARANG SEDANG BINA PASAR BARU DAN MEDAN SELERA DI TG RAMBUTAN. UNTUK MUDAH PELAJAR KOLEJ KELUAR MASUK DAH BINA TRAFIC LIGHT DI SIMPANG.

  BalasPadam
 5. sambutan yang patut diraikan oleh semua warganegara.

  BalasPadam
 6. SALAM SDR YEOP, TERIMAKASIH HADIR KE BLOG TEMAN, KITA KENA RAIKAN UNTUK MENYEDARKAN ANAK ANAK KITA ERTI KEMERDEKAAN, JANGAN JADI PAIH SIALAN AGONGKAN KOMUNIS

  BalasPadam
 7. Salam...Terima Kasih
  Sumbangan Dari YB DS AHMAD HUSNI,Menghadiahkan Kami Balai-Balai Yang Cantik + Selesa
  Insyallah Kami Baktikan Perkhidmatan Yang Terbaik Untuk Masyarakat...Tanpa Mengira Kedudukan, Agama,Bangsa Dan Negara...

  BalasPadam
 8. SALAM CIK NDC, TQ HADIR KE BLOG TEMAN, PENGHARGAAN CIK TENTU AMAT DIHARGAI OLEH YB DS HUSNI, POLIS ADALAH JUARA KESELAMATAN KAMI SELAMA INI YANG AMAT KAMI SANJUNG TINGGI, BUKAN MACAM PAS YERK TAK KEHKEHKEH.

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda