Selasa, 11 Oktober 2011

SELEPAS BAJET - TUAH PENDUDUK JALAN DATO KG MANJOI TERIMA GERAN TANAH

AZIZOL KAMA, KETUA UMNO CAWANGAN MANJOI BERUCAP MEWAKILI PENDUDUK

YB DATO NADZRI ISMAIL MENYAMPAIKAN UCAPAN

YB DS AHMAD HUSNI MENYAMPAIKAN UCAPAN

YBDSMKII MENYAMPAIKAN GERAN KEPADA PENDUDUK

YBDSMKII MENYAMPAIKAN GERAN KEPADA SALAH SEORANG PENDUDUK

PENERIMA GERAN BERGAMBAR BERAMAI RAMAI DENGAN PEMIMPIN KESAYANGAN MEREKA YB DSMKII

YB DS AHMAD HUSNI HANADZLAH , AHLI PARLIMEN TAMBUN YANG JUGA MENTERI KEWANGAN II BERSAMA YB DATO NADZRI ISMAIL, ADUN MANJOI PADA 8 OKTOBER 2011 BERTEMPAT DI JALAN DATO KAMPONG MANJOI TELAH MENYAMPAIKAN GERAN TANAH KEPADA PENDUDUK SETINGGAN DI JALAN DATO, KAMPONG MANJOI SEBUAH KAMPONG YANG TERBESAR DALAM MALAYSIA INI YANG MEMPUNYAI SERAMAI 40,000 ORANG PENDUDUK.

SERAMAI 27 ORANG PENDUDUK TELAH MENERIMA GERAN MASING-MASING MANAKALA SERAMAI 10 ORANG TELAH MENERIMA SURAT TAWARAN LOT DI JALAN DATO TERSEBUT, PENANTIAN YANG SEKIAN LAMA DINANTIKAN AMAT MENGEMBIRAKAN PENDUDUK DI JALAN DATO.

BEGINI LAH KEPERIHATINAN YB DS AHMAD HUSNI BERSAMA DENGAN YB DATO NADZRI DAN KEPIMINAN UMNO CAWANGAN KAMPONG MANJOI YANG DIKETUAI OLEH ENCIK AZIZOL KAMA ABDUL AZIZ YANG BERJUANG UNTUK MEMPASTIKAN KELULUSAN TAPAK DAN SETERUSNYA GERAN DI SAMPAIKAN MELALUI KONSEP KELULUSAN "IN SITU" YANG JUGA MEMBERI KEMUDAHAN KEPADA PENDUDUK KERANA TIDAK PERLU BERPINDAH UNTUK MERATAKAN TAPAK.


2 ulasan:

  1. tahniah dato husni dan penduduk jln datuk

    BalasPadam
  2. SALAM, SDR ANON, BERBEZA KEPIMPINAN DALAM BN BERBANDING DAP, PAS, PKR, YANG BANYAK MEMBERI MASALAH KEPADA RAKYAT SEPERTI RAMPAS TANAH, RUNTUH RUMAH, RUNTUH GERAI, MALAH RAMPAS PERKAKAS BERNIAGA SEPERTI SAMSENG, DIBAWAH BN RAKYAT DAPAT PEMBELAAN SAMA RATA. KITA KENA SOKONG BN!!!

    BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda