Selasa, 22 November 2011

NEGERI PAKATAN PEMBANGKANG TAK SERTAI PRU KE 13 - DS NAJIB MENARI NARI

PEMERINTAH BESI KELUARGA DAP

NEGERI DIBAWAH PAKATAN DAP DAN PKR SEPERTI PULAU PINANG DAN SELANGOR DI KHABARKAN TELAH MENCAPAI PERSETUJUAN UNTUK TIDAK MENYERTAI PRU KE 13 SEKIRANYA DS NAJIB MENGUMUMKAN PEMBUBARAN DEWAN PARLIMEN DALAM MASA TERDEKAT.

WALAUBAGAIMANAPUN, PAS TIDAK BERSETUJU DENGAN KEPUTUSAN ANU WAR DAN LIM GUANG ENG YANG BANYAK MENYUCUK AGAR TIDAK SERTAI PRU 13, KERANA BAGI MEREKA LANGKAH YANG DIBUAT ANU WAR DAN LGE TIDAK BIJAK, MALAH MUNGKIN JUGA PAS MERASAKAN MEREKA AKAN KALAH TERUK JIKA TIDAK BERSAMA DALAM PRU 13, MALAH PAS SENDIRI DITEKAN TERUK OLEH AHLI BAWAHAN MEREKA YANG TAK SANGGUP LAGI BERSEKONGKOL DENGAN DAP.

DS NAJIB MENARI NARI DAN KETAWA BERDEKEH DEKEH KERANA SERONOK DENGAN KEPUTUSAN BODOH PKR DAN DAP, DALAM HATI DS NAJIB, SIAP LAH KORANG BN AKAN KUMPUL SEGALA KEKUATAN UNTUK TUMPU PADA PILIHANRAYA NEGERI PULAU PINANG DAN SELANGOR, MASA TU KORANG AKAN TAHU LANGIT ITU TINGGI ATAU RENDAH.

P/S BN PULA SUDAH BERSIAP SEDIA UNTUK HADAPI PRU KE 13 DENGAN MENFOKUSKAN KEMENANGAN BESAR.

3 ulasan:

  1. TAK YAH HIRAU PSL FUCKATAN HARAM J!. NAK BERKHIDMAT UTK RAKYAT TAK PERLU TUNGGU PILIHANRAYA JEK BARU NAK KECOH2. YG PENTING YB2 TU KENE LER BERSEDIA MENTAL DAN FIZIKAL DAN BUAT YG TERBAIK UTK RAKYAT! HUHUHUHU

    BalasPadam
  2. SALAM BRO JEFF,TEMAN TENGOK YB DAN BAKAL CALON BN SEKARANG DAH NAMPAK DI SEMUA TEMPAT BEKERJA DAN TURUN KE KAMPUNG MEMBANTU RAKYAT, ADA PERUBAHAN SIKAP YG DI TEKAN OLEH DS NAJIB, INSYAALLAH BRO TEMAN MAKIN YAKIN PD BN.

    BalasPadam
  3. saya pun tak faham, ada juga wakil rakyat dari pakatan rakyat bertanding sampai dua kerusi, sedang kan satu kerusi pun tidak memberi khidmat kepada rakyat ini kan pula dua kerusi, akhirnya yang rugi rakyat di kawasan tersebut.

    BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda