Rabu, 22 Februari 2012

KETAKSUBAN PERINGKAT GABAN ANUWAR VS NI A JIZ


JANGAN SESIAPA DALAM PEMBANGKANG MEMBANTAH, KERANA DALAM APA JUA SUASANA DAN PERISTIWA YANG MELIBAT KAN ANU WAR MESTI SEMUANYA HALAL DAN SALAHNYA SUDAH TENTU UMNO.


DARI PERISTIWA LIWAT 1 DAN LIWAT 2 HINGGA LAH KEPADA BERZINA DENGAN CHINA DOLL DI SALAHKAN UMNO, DARI KENYATAAN PRO ISRAEL DI WALL STREET JOURNAL (WSJ) HINGGA LAH KE KAPAL LIBERIA DIKATAKAN ISRAEL BERLABUH DI KELANG PUN SALAH KAN UMNO.

DARI TUDUHAN PM KE THAIPUSAM HINGGA LAH KE DAHI ANU WAR DI CALIT KUM KUM SALAH NYA UMNO.

DARI MERUNTUH KUIL HINGA KE MERUNTUH SURAU SALAHKAN UMNO, DARI ISU MURTAD LINA JOY HINGGA KE MURTAD DI GEREJA SHAH ALAM SALAH NYA UMNO.

DARI SAMPAH DI SELATAN SELANGOR HINGGA KE UTARA NEGERI SELANGOR, SALAH NYA TETAP UMNO.

DARI BANTUAN RM100 KEPADA RM200 HINGGA KE RM500 KEPADA PELAJAR DAN RAKYAT SALAHNYA TETAP KEPADA UMNO.

DARI KLINIK 1MALAYSIA KEPADA KEDAI 1MALAYSIA HINGGA KE MENU 1MALAYSIA DIBAWA KE KEDAI IKAN 1MALAYSIA SALAH JUGA KEPADA UMNO.

KETAKSUBAN PADA PERINGKAT GABAN SEBEGINI YANG DI MONOPOLI OLEH PUAK - PUAK PEMBANGKANG SEMEMANG WAJIB LAH KITA IKHTIRAF MEREKA MEREKA INI, JANGAN DI PERTIKAI CUMA DOA KITA MENGIRINGI MEREKA AGAR BALIK KE PANGKAL JALAN SUDAH LAH SESAT DIDUNIA JANGAN SESEKALI SESAT DI AKHIRAT. ALLAHUALAM.

P/S RUMUSAN PERTEMUAN NI A JIZ DGN ANU WAR, FATWA NII A JIZ, HARAM MENGIKHTIRAF NEGARA ISRAEL, TERSERAH PADA ANU WAR KEH KEH KEH...PATUT LER ANU WAR BOLEH MELIWAT SEBAB HARAM MELIWAT TAPI KALO NAK BUAT SILA KAN HEHEHE PELIK...PELIK...

3 ulasan:

 1. As'kum, bermula dari fatwa Hj Hadi UMNO itu kafir hingga lah PAS lebih baik berkawan dengan syaitan berjangkit hingga ke sekarang yang merosakkan umat di Malaysia inin.

  BalasPadam
 2. Kena dgn nama Parti Ajaran Sesat, yang seekor lagi Parti Kaki Rogol, apa nak kita hairan kan, yang penting jangan bagi undi.

  BalasPadam
 3. SALAM WAKJAMU, MUDARATNYA JIKA POLITIKKAN HUKUM HAKAM AGAMA, MENGKAFIRKAN GOLONGAN LAIN, AKHIR YANG ROSAK MASYARAKAT.

  SDR ANON, TERIMA KASIH HADIR KE BLOG TEMAN,BETUL, KITA JANGAN BAGI UNDI PD KUMPULAN YANG TERBUKTI SESAT.

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda