Rabu, 25 Julai 2012

ONE MALAYSIA iAWARD 2012- PENGIKTIRAFAN KEPIMPINAN AHLI PARLIMEN TAMBUN OLEH SEMUA KAUM, BRAVO!!!

ENCIK SUHAIMI DIN, PEGAWAI PERIBADI AHLI PARLIMEN TAMBUN YANG JUGA PEGAWAI KHAS KEPADA MENTERI KEWANGAN II MEMEGANG AWARD

PEJABAT AHLI PARLIMEN TAMBUN TELAH DI ANUGERAH  1MALAYSIA LEADERSHIP AWARD 2012 OLEH SEBUAH BADAN NGO ONE MALAYSIA iAWARD. ANUGERAH DI SAMPAIKAN KEPADA ENCIK SUHAIMI DIN MEWAKILI YB DS AHMAD HUSNI HANADZLAH, AHLI PARLIMEN TAMBUN.

ANUGERAH INI DI BERI ATAS PENGHORMATAN TERHADAP KEPIMPINAN YB DS AHMAD HUSNI HANADZLAH SELAKU AHLI PARLIMEN TAMBUN YANG JUGA MENTERI KEWANGAN II YANG BEGITU KOMITED DAN KONSISTEN DALAM MEMIMPIN BERTERASKAN KONSEP 1MALAYSIA, YANG DIAKUI OLEH SEMUA KAUM.

ENCIK SUHAIMI DIN BERSAMA DATO JIMMY CHOO

ONE MALAYSIA iAWARD

DI MALAM ANUGERAH TERSEBUT DATO JIMMY CHOO PEREKA KASUT TERKENAL JUGA HADIR MENERIMA ANUGERAH iAWARD TURUT MENERIMA i AWARD SEPERTI TAN SRI MEGAT NAJIMUDDIN, NELSON KWOK, TONY FERNANDEZ AIR ASIA, TAN SRI JEFFRY CHIA SUNWAY.

KOMEN,


TAHNIAH PADA YB DS AHMAD HUSNI DIATAS PENANUGERAHAN TERSEBUT, YB DS ADALAH CONTOH TERBAIK PEMIMPIN YANG BERJIWA RAKYAT, WALAU PUN BERTARAF MENTERI TETAPI YB DS TETAP BERSIKAP RENDAH DIRI DAN BERJIWA RAKYAT DAN KERAP KALI TURUN KE BAWAH SECARA BERTERUSAN. 


TAHNIAH KEPADA SEMUA STAF PEJABAT AHLI PARLIMEN TAMBUN, PEJABAT BN PARLIMEN TAMBUN DAN SELURUH KEPIMPINAN BN PARLIMEN TAMBUN KHURSUS RAKYAT DI PARLIMEN TAMBUN.

TAMBUN, 'KATAKAN TAK NAK ORANG LUAR'14 ulasan:

 1. Assalamualaikum, kacak kawan aku tu. tahniah

  BalasPadam
 2. Satu kebanggaan bagi kami di Tambun, salam 1malaysia kepada BN Tambun.

  BalasPadam
 3. Syabas tambun, parlimen terbaik di perak.

  BalasPadam
 4. Patutnya hosni yg jadi mb. Bagi zambry lagi, hancor yop....

  BalasPadam
 5. Orang pulau memang perangai tak semiak. Baik pulau pinang atau pulau pangkor sama je sombongnya.

  BalasPadam
 6. Pct juga tumpang berbangga atas kejayaan warga tambun.

  BalasPadam
 7. SYABAS...SEMOGA TAMBUN TERUS MAJU DI BWH BN YEZZEKKKK!!

  BalasPadam
 8. ASSALAM, BRO2 SEMUA TQ HADIR KE BLOG TEMAN, SELAMAT BERPOSE.

  BRO ML, BRO ANON, BRO BB, BRO PCT DAN JEFF, TEMAN NENGOK YB DS AHMAD HUSNI KROJER NYA MAK OIII KALO TAK TAHAN TUBUH BADAN PANCIT YEOP, TAPAK KASUT JENIS MECHELIN JE YG BOLEH TAHAN YEOP, DIFAHAMKAN SETIAP HUJUNG MINGGU TURUN KE KAWASAN DAN SETIAP JAM HARI2 PENUH DENGAN PROGRAM SAMADA PROGRAM DENGAN MELAYU, CINA KER INDIA KER DAN ORANG ASLI SEKALI, MEMANG RAJIN ORANG NYER YEOP.

  SAMA2 KITA DOA BN MENANG BUKAN DI TAMBUN JER TAPI DI SELURUH PERAK DAN MALAYA YEOP AMINNN

  BalasPadam
 9. ASSALAM BRO JIWANG N KUCIWA TIMER KASIH HADIR KE BLOG TEMAN YEOP. SELAMAT BERPOSE.

  KITA KROJER BAGI MENANG DULU YEOP, SAPER MB KITA SERAH KAT PM, OKEY, ZASSSSSS

  BalasPadam
 10. As'kum, wah wak rasa bangga, jarang sekali wak dengar ada ahli parlimen di kurniakan anugerah award, tahniah pada dato hosni dan encik suhaimi.-WAKJAMU

  BalasPadam
 11. ASSALAM WAK, LEBIH BANGGA SEBARIS DGN KONGLOMERAT HEBAT NEGARA SEPERTI JIMMY CHOO, JEFFRY CHEAH, HEBAT ORANG TAMBUN.

  BalasPadam
 12. Assalamualaikom, story ni jarang kita dengar, seorang pemimpin diberi Award, 1Malaysia konsep yg dibawa oleh YAB Dato' Seri Najib terbukti berjaya. Tahniah Ahli Parlimen Tambun dari Barisan Nasional.

  BalasPadam
 13. Itu Ahli Parlimen temapat saya tu, satu kejayaan buat BN Tambun, Insha Allah akan menang besar di pru nanti, tahniah YB.

  BalasPadam
 14. ASSALAM, THANKS SDR ANON DAN SDR LIT KERANA HADIR DI BLOG SAYA.

  SDR ANON MEMANG BENAR, JARANG SEKALI SEORANG AHLI PARLIMEN DI ANUGERAH OLEH MANA - MANA ORGANISASI SEBUAH AWARD PENGITIRAFAN ATAS KEPIMPINAN MEREKA, KECUALI YB DS AHMAD HUSNI, MALAH PENULIS SENDIRI KETAHUI MELALUI PENGALAM SENDIRI DAN CAKAP2 ORANG LAIN TAK KIRA MELAYU, CINA, INDIA, PUNJABI, AORANG ASLI DI TAMBUN YG MEMANG MEMUJI YB DS HUSNI.

  SDR LIT, SAMA2 KITA DOAKAN.

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda