Selasa, 14 Ogos 2012

MALANG BUAT KAUM WANITA!!! RUNTUH SEBUAH MASJID DI BULAN RAMADHAN, LAYAKKAH WAKIL RAKYAT PKR INI MEMIMPIN RAKYAT?????


PERSOALANNYA???? LAYAKKAH SI MULUT HARAM JADAH INI YB ABDULLAH SANI WAKIL RAKYAT PKR MENJADI PEMIMPIN KEPADA RAKYAT SEDANGKAN RUMAH TANGGA SENDIRI TIDAK TERURUS DAN RUNTUH SEMATA - MATA GEJALA CINTA PANDANG KEDUA.

BULAN RAMADHAN KALI INI CUKUP MALANG BUAT PUAN HALIMAH MOHD SAHAT YANG TELAH DI CERAIKAN OLEH YB ABDULLAH DARI PKR DENGAN TALAK SATU DI MAHKAMAH SYARIAH KUALA LANGAT.

SEHARUSNYA MEMANG TRAGEDI YANG CUKUP SEDIH BUAT PUAN HALIMAH MALAH BERITA SEDIH BUAT SEMUA IBU, KAUM WANITA DI NEGARA KITA KERANA RAMADHAN BULAN YANG CUKUP MULIA DI CEMARI DENGAN SIKAP DAN TINGKAH LAKU SEORANG WAKIL RAKYAT PKR KONON NYA PEMIMPIN RAKYAT.

TU LAH DIA MASJID 27 TAHUN BARU KEBAYA PINK BERSAMA AGEN NIKAH KAHWIN MAK LAMPIR

SEDIH DAN PILU MENYAMBUT BULAN SYAWAL DAN HARI RAYA DENGAN  HADIAH YANG CUKUP MELUKAKAN TANPA SUAMI DISISI MALAH BERHARI RAYA DALAM SUASANA KERUNTUHAN SEBUAH MASJID YANG DIBINA BERSAMA SEJAK 27 TAHUN YANG LAMPAU. APA KAH TIDAK BOLEH UNTUK MENUNGGU SELEPAS SYAWAL UNTUK BUAT KEPUTUSAN, SETIDAKNYA MENGHORMATI BULAN RAMADHAN DAN SYAWAL, SEBAGAI PEMIMPIN TENTU ADA PERASAAN.

KINI MASJID BARU BERUSIA 27 TAHUN PULA KEMUNGKINAN SEDANG DIRANCANG UNTUK DIBINA ATAS DASAR TITISAN AIR MATA ORANG LAIN, ABDULLAH SANI KINI DIKATAKAN INTIM DENGAN  FUZIAH ARIFIN 27 TAHUN, KETUA WANITA CABANG PKR HULU SELANGOR YANG CANTEK DAN MOLEK.

KITA SEMUA TERMASUK SELURUH KAUM IBU DAN WANITA DOAKAN AGAR PUAN HALIMAH MOHD SAHAT TABAH MENGHADAPI DUGAAN DARI ALLAH S.W.T TERUTAMA DALAM MENGHADAPI HARI RAYA, INGAT LAH SETIAP KETENTUAN DATANG DARI ALLAH S.W.T DAN ADA HIKMAH DISEBALIKNYA.

P/S WAKIL RAKYAT PKR...  CERAIKAN ISTERI WAKIL RAKYAT PKR..... BERCINTA PULA DENGAN KETUA WANITA PKR, ...... EMMMM.... NGAMMMM.. NGAMMMM

4 ulasan:

 1. Wahhh.... Cunnya... Patut le....

  BalasPadam
 2. PKR ni, jangan kita nak hairan la.... memang masalah moral nombor 1

  BalasPadam
 3. MAMAT TU KAWEN PSL NAFSU JEK BROO..SAME LER MCM KETUA PELIWAT DIA KEHKEHKEH

  BalasPadam
 4. ASSALAM, BRO BB, CUN PUN HATI PERUT BUSUK NAK BUAT PE!!!

  BRO ANON, BETUL TU, DARI KETUA SAMPAI KE BAWAH PKR MASALAH MORAL, PENASIHAT KAKI SEGALA MAKSIAT, PRESIDEN PKR ISTERI JENIS DAYUSSSSS, TIMBALAN PRESIDEN KAKI RASUAH DAN ISTERI TIMB PRESIDEN EHEM EHEM PULAK DGN PENASIHAT DAN BLA.... BLA... LAGI LER PKR NI.

  BRO JEFF, 27 TAHUN LAMA BRO, BERKAT HIDUP TAU KALO KITA BERSAMA ISTERI PERTAMA SAMPAI KOJOL, JGN BUANG YG PERTAMA SEMATA2 NAK YG KEDUA, KETIGA KEEMPAT KER, HIDUP TAK DPT BERKAT, LU TENGOK LER LEPAS NI CONFIRM KALAH WAKIL RAKYAT KUALA LANGAT.

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda