Khamis, 13 September 2012

PERHIMPUNAN GELOMBANG BIRU PARLIMEN TAMBUN, SEMANGAT BERKOBAR - KOBAR


UMNO BAHAGIAN TAMBUN MEMBUAT SEDIKIT KELAINAN DALAM MENGADAKAN MESYUARAT PERWAKILAN UMNO BAHAGIAN TAMBUN BAGI TAHUN 2012 KALI INI YANG AKAN DIADAKAN PADA 15 SEPTEMBER 2012 DI TG RAMBUTAN.

SEMPENA DENGAN MESYUARAT PERWAKILAN SATU PERHIMPINAN PIMPINAN UMNO DAN BARISAN NASIONAL YANG DISERTAI JUGA OLEH SEMUA 500 NGO - NGO MELAYU CINA DAN INDIA DALAM PARLIMEN TAMBUN TURUT DIJEMPUT BERSAMA - SAMA MERAIKAN MESYUARAT PERWAKILAN UMNO BAHAGIAN TAMBUN.


SERAMAI LEBIH 3,000 KESEMUANYA TERMASUK PERWAKILAN DAN TETAMU DIJANGKA AKAN BERKUMPUL DI SATU BUMBUNG DENGAN MEMAKAI T'SHIRT BARISAN NASIONAL BERWARNA BIRU DAN HARI TERSEBUT TERCETUS LAH GELOMBANG BIRU DIDALAM PARLIMEN TAMBUN.

KETUA UMNO BAHAGIAN TAMBUN, YB DS AHMAD HUSNI HANADZLAH YANG JUGA PENGERUSI BARISAN NASIONAL PARLIMEN TAMBUN SENDIRI AKAN MEMBENTANG USUL DAN DISOKONG OLEH TIMBALANNYA YB DATO NADZRI ISMAIL DAN NAIB KETUA BAHAGIAN DATUK AMINUDDIN HANAFIAH DAN DIBAHAG OLEH KETUA WANITA BAHAGIAN DATO USTAZAH FAEZAH ABU KASSIM, KETUA PEMUDA BAHAGIAN SDR, MAZLAN ABD RAHMAN DAN KETUA PUTERI SDRI AZANARITA ABD AZIZ.

KELAINAN INI AKAN MENCETUS SEMANGAT KEKELUARGAAN DALAM BARISAN NASIONAL SEPERTI MCA, MIC, GERAKAN DAN PPP DAN DISERTA OLEH FRIEND OF BN SEPERTI IPF, MAKKAL SAKTI ,KIMMA DAN ANGGOTA MAJLIS PEMBANGUNAN PARLIMEN TAMBUN YG DIANGGOTAI OLEH 500 NGO DALAM PARLIMEN TAMBUN.

SELAMAT BERSIDANG DAN SELAMAT BERHIMPUN.

TAMBUN, KATA KAN TAK NAK ORANG LUAR

1 ulasan:

  1. Syabas tambun pencetus perubahan. Anjakan paradigma ini mampu menyahut seruan transformasi oleh pm kita....

    BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda