Rabu, 5 Jun 2013

GERAKAN YANG TAK DI GERAK TAK MAKANLEBIH ELOK JIKA GERAKAN CERMIN DIRI DULU SEBELUM NAK AMBIL MUDAH UNTUK MINTA WUJUD SATU KEAHLIAN SAJA DALAM PARTI BARISAN NASIONAL.

BAGI TEMAN, JIKA DAH RASA PARTI DAH DI TOLAK OLEH KAUM SENDIRI ELOK LAH KEPIMPINAN PARTI TU SENDIRI YANG LETAK JAWATAN BUKAN SAJA PRESIDEN YANG NAK LARI DARI MASALAH DALAMKEADAAN PARTI AWAK BERMASALAH, MALAH ELOK LAH DARI ATAS SAMPAI KEBAWAH KEPIMPINAN YANG ADA DALAM GERAKAN, LETAK SEMUA JAWATAN DAN SERAH KEPADA ORANG BARU DAN MUDA MEMIMPIN DAN MEREMAJAKAN GERAKAN ITU SENDIRI.

LEBIH BAIK SERAH GERAKAN KEPADA ORANG BARU DAN MUDA UNTUK MEMIMPIN GERAKAN BAGI HARAPAN BARU KEPADA KAUM CINA UNTUK KEMBALI MENYOKONG GERAKAN.

JANGAN CUBA WUJUDKAN KONTROVESI BARU, DALAM KEADAAN AWAK LEMAH, CUBA UNTUK MENGAITKAN PARTI - PARTI KOMPONEN LAIN YANG MENUNJUKKAN PRESTASI YANG BAIK PADA PRU 13 LALU KECUALI GERAKAN DAN MCA.1 ulasan:

  1. SLM BRO...GERAKAN NI BUAN MAS JEK...PRESTASI PRU LEMBAB CM SIPUT TAPI BERANGAN BESAR..TAKYAH LAYAN...BN BYK BENDA LAIN NAK BUAT CONTOHNYA TURUN PADANG BUAT KEJE UTK RAKYAT HUHUHUHU

    BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda