Rabu, 26 Jun 2013

SIAPA YANG ANGKAT SUMPAH?????? ANU WAR KE???? DATUK ESKAY KE????, ANU WAR KE????, DATUK ESKAY KE????, ISH... KONPIUS AKU!!!


TEMAN TERTARIK PADA BLOG SAHABAT TEMAN TAIPINGMALI YANG MEMAPARKAN GAMBAR DIATAS.

GELAK BERDEKEH JUGAK TEMAN MEMIKIRKAN ANTARA EPISOD BALUN BELAKANG DENGAN EPISOD ANGKAT SUMPAH SEBAGAI AHLI PARLIMEN.

MALAH KEBETULAN JUGA DALAM SIBUK AHLI PARLIMEN MENGANGKAT SUMPAH DI DEPAN SPEAKER DEWAN RAKYAT, BEBUDAK HINGUSAN TERJERIT - JERIT, TERLONCAT - LONCAT DI LUAR PAGAR PARLIMEN SEMACAM YANG ANGKAT SUMPAH TU BUKAN ANUWAR IBRAHIM HERO HINDUSTAN MEREKA.


BARU TEMAN TERINGAT BAHAWA MEREKA BERPERANGAI MACAM TU SEBAB MUNGKIN MEREKA TAHU YANG ANGKAT SUMPAH TU BUKAN TUBUH BADAN HERO HIDUSTAN MEREKA TAPI TUBUH BADAN YANG DIKLON DAN DIUPAH OLEH UMNO UNTUK ANGKAT SUMPAH ATAU PUN TUBUH BADAN DATUK ESKAY  YANG DIKATAKAN MIRIP DENGAN ANUWAR YANG MEREKA DAKWA DALAM BANYAK EPISOD SEBELUM NI BUKANNYA TUBUH BADAN ANUWAR TAPI TUBUH BADAN ORANG LAIN.

PATUT LE DALAM SIBUK AHLI PARLIMEN ANGKAT SUMPAH, BEBUDAK NI BERIYA - RIYA BARING ATAS JALAN, MENGUATKAN KAN LAGI MEMANG ANU WAR NAK BOIKOT DAN TIDAK AKAN ANGKAT SUMPAH SEBAGAI AHLI PARLIMEN??????, RUPANYA ORANG LAIN YANG HADIR MAJLIS ANGKAT SUMPAH.

MAKNA YANG BERDIRI DITENGAH - TENGAH DEWAN PARLIMEN DEPAN SPEAKER DAN SEMUA 221 AHLI PARLIMEN TU BUKAN ANU WAR,  MAKNA NYA YANG BERDEKEH - DEKEH BERGURAU DENGAN DS NAJIB BUKAN ANU WAR RUPANYA, MAKNANYA YANG DUDUK SEBELAH SPEAKER BERGAMBAR DENGAN SEMUA AHLI PARLIMEN BUKAN ANU WAR RUPANYA,

RUPA- RUPA NYA MACAM DATUK ESKAY??????

P/S SELAMAT BERSIDANG KEPADA SEMUA AHLI PARLIMEN.

1 ulasan:

  1. Ini kes pangkat dan income masuk poket, mesti dia tu..

    BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda