Rabu, 10 Disember 2014

MANGSA RIBUT KG TENGKU HUSSIN DI BELA PEMIMPIN UMNO BAHAGIAN TAMBUN


DATUK SUHAIMI DIN MEMBERI UCAPAN

MENYAMPAIKAN SUMBANGAN

DATUK SUHAIMI DIN, YB DATUK AMINUDDIN, YB ZIAD  DAN EN MAZLAN NEK KETUA KAMPUNG TG HUSSIN

KEADAAN RUMAH SALAH SEORANG MANGSA RIBUT

SERAMAI 71 ORANG MANGSA RIBUT DI KG TENGKU HUSSIN GUGUSAN MANJOI TELAH MENDAPAT PERHATIAN SEGERA OLEH AHLI PARLIMEN TAMBUN, YB DATO SERI AHMAD HUSNI HANADZLAH YANG TELAH MEMBERI SUMBANGAN PERIBADI BERJUMLAH KESELURUHAN RM17,500 KEPADA SETIAP MANGSA RIBUT.

PENYAMPAIAN SUMBANGAN TELAH DILAKUKAN OLEH WAKIL BELIAU DATUK SUHAIMI DIN PEGAWAI TUGAS - TUGAS MENTERI KEWANGAN KEDUA BERSAMA YB DATUK AMINUDDIN, ADUN HULU KINTA YANG JUGA TIMBALAN KETUA UMNO BAHAGIAN TAMBUN DAN YB ZIAD DATO ZAINAL, ADUN MANJOI.


PENYAMPAIAN SUMBANGAN DI TMN KLEBANG JAYA

SEBELUM INI YB DATO SERI AHMAD HUSNI HANADZLAH TELAH MEMBERI SUMBANGAN SEBANYAK  RM80,00 BAGI MEMBANTU 280 ORANG MANGSA RIBUT DI TAMAN KLEBANG JAYA DAN TAMAN KLEBANG PRIMA YANG JUGA DISAMPAIKAN OLEH DATUK SUHAIMI DIN.
TAHNIAH DAN TERIMA KASIH KEPADA YB DATO SERI AHMAD HUSNI DAN YB ZIAD DATO ZAINAL.

3 ulasan:

  1. As'kum, Wak nak berpesan kepada kebaikan kepada sdr. ceo siber, jangan kita kufur nikmat dan bersangka buruk setiap pada yang dilakukan oleh pemerintah Islam, lihat saja bertapa murni nya jiwa pemimpin UMNO seperti YB Dato Sri Hosni ini sanggup mengeluarkan kewangan untuk membantu rakyat yang kesusahan, dimana pemimpin pembangkang, yang tahu cuma mencari kesalahan orang lain, rakyat hanya jadi alat untuk mengejar status YB. -WAKJAMU

    BalasPadam
  2. TIADA KATA YANG DAPAT DIUCAPKAN, JASA MU AMAT DIKENANG

    BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda