Rabu, 8 Jun 2011

AWAS!!!! SUARA SETAN BERBUNYI KALAU BELI UTUSAN MALAYSIA DI KEDAI PUAK HARAMJADAH!!!


BARU - BARU NI TEMAN DIBERITAHU DIK SAHABAT TEMAN YANG SINGGAH DI SEBUAH KEDAI RUNCIT DI KERAMAT UNTUK MEMBELI UTUSAN MALAYSIA, BILA NAK BAYAR PENIAGA TERSEBUT TERUS MENGELUARKAN SUARA SETAN NYA MENGUTUK AKHBAR UTUSAN MALAYSIA, SIAP SEKALI BERCERITA, SEKARANG NI KAN KAK MERATA - RATA DIEDAR PERCUMA CD LUCAH DI LETAK DIDALAM MOTOR TEPI - TEPI JALAN, TANYA SAHABAT TEMAN CD APA?, JAWABNYA, APA LAGI KAK CD ANU WAR LAH, BALAS KAK LAGI, SAPA BUAT TU?, JAWAB LA SUARA SETAN NI, EHHHH SAPE LAGI KAK KALAU TAK UMNO PUNYA KERJA, JAHAT DEPA NI KAK, JAWAB SAHABAT TEMAN, MANA AWAK TAHU?, APA BUKTINYA?, JAWAB SUARA SETAN, SAPE LAGI KAK MEMANG BIASA KERJA UMNO KAK. HASRAT UTAMA NAK BELI UTUSAN DAH BEBELI, MALAS NAK PENING - PENING KEPALA SAHABAT TERUS BEREDAR.

"MORAL OFF STORY" STRATEGI POLITIK PEMBANGKANG BERJALAN DI BAWAH, STRATEGI UNTUK FULL SWING ISU SEBENAR DENGAN MENGALIH KEPADA MENUDUH UMNO YANG MENYEBAR CD TERSEBUT SEHINGGA MENIMBULKAN SIMPATI TERHADAP SI PENZINA KERANA DIKATAKAN UMNO MENGAIBKAN KETERLALUAN SI PENZINA.

TEMAN PERCAYA KERJA - KERJA INI DILAKUKAN OLEH PEMBANGKANG DENGAN NIAT UNTUK MEMESONGKAN PERHATIAN RAKYAT, UMPAMA KITA MASAK KARI JIKA DICAMPUR SEGALA RENCAH DAN SEBAGAINYA SECUKUP RASA MAKA KARI TERSEBUT AKAN SEDAP, SEKIRANYA KITA LETAKKAN SATU - SATU RENCAH UMPAMANYA GARAM BERLEBIHAN MAKA MASIN LAH KARI TERSEBUT AKHIRNYA KITA TAK MAKAN DAN KITA BUANG KARI TERSEBUT.

UMNO KENA BIJAK MENANGANI DAN PIMPINAN TERTINGGI DALAM UMNO PERLU MEMBUAT LAPORAN POLIS DAN PIHAK POLIS HARUS MENYIASAT DAN MENGAMBIL TINDAKAN KEATAS MEREKA, BUKAN SUSAH UNTUK MENANGKAP, JENAYAH YANG LEBIH DAHSYAT PUN BERJAYA PIHAK POLIS SELESAIKAN, INI KAN PULAK KES - KES SEBEGINI, CUMA TUMPU DITEMPAT - TEMPAT YANG DIKENALPASTI BUAT INTIPAN DAN AMBIL TINDAKAN KERANA MENCETAK DAN MENGEDAR BAHAN LUCAH.

APA PUN SEBABNYA, PEMBANGKANG KINI DAH TERSEPIT SANGAT DENGAN KERENAH DAN KELAKUAN SI PENZINA, UNTUK MENUTUP KERJA JAHAT, SESUATU PERLU DILAKUKAN, TAK HAIRAN LAH SEBAB SEJAK AWAL - AWAL LAGI SI PENZINA SUDAH MENUDUHN DAN MENGAITKAN DS NAJIB, UMNO DAN POLIS YANG TERLIBAT DALAM ISU VIDEO BAGI MENGELIRUKAN RAKYAT.

AKHIRNYA RAKYAT YANG MENILAIKAN SEGALA BURUK BAIK DENGAN MENGUNDI SEMASA PILIHANRAYA KELAK, AKHIRNYA RAKYAT TAHU ZINA DAN LIWAT ITU PERBUATAN TERKUTUK DI SISI AGAMA ATAU TIDAK, YANG BAIK TETAP DIBALAS BAIK, YANG JAHAT TETAP DIBALAS JAHAT.

3 ulasan:

  1. suruh kak tu bakor je kedai tu bro. - Mansepah

    BalasPadam
  2. MMG ANUVAJI PANDUKTTI DAH DESPRATE DAHH BROO. DIA TERPAKSA SEBAR SEBAB DH TERLAMPAU MALU DGN PERBUATAN SENDIRI. ALANG2 DAH TERBONGKAR APA SLHNYA DIA SEBAR BYK2. NANTI ORG INGAT INI KEJE UMNO. ITU LA PERSEPSI YG ANUVAJI NAK BUAT ORG RAMAI...HARKK PTUIHHH!! KEHKEHKEH

    BalasPadam
  3. SALAM, BRO MANSEPAH, JEFF, BERTIMBUN-TIMBUN LAH DOSA PUAK2 NI, BERSUBAHAT DENGAN PELIWAT, PENZINA, PEMFITNAH.

    BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda