Jumaat, 3 Jun 2011

HJ HADI GENTAR ULAMA BANYAK SOKONG UMNO

"PRESIDEN PAS, HAJI HADI DAKWA ULAMA YANG SOKONG UMNO DAN BN SEBAGAI TAK BERPIJAK DENGAN FIQAH POLITIK ISLAM DAN TAK MAMPU TERJEMAH KEFAHAMAN ISLAM DENGAN ILMUNYA"

INI GAMBARAN SEBENAR BAHAWA HAJI HADI DAN PAS SUDAH MULA KECUT PERUT DENGAN SITUASI SEKARANG TAMBAHAN PULA DENGAN KERENAH FATWA KARUT MARUT MUSYIDUL NYA SEPERTI N AJIZ DAN MORAL ANU WAR, HADI MULA NAMPAK BAHAWA PARA ULAMA YG BENAR - BENAR ULAMA ISLAM MULA MENYOKONG PERJUANGAN UMNO DAN BN, MAKA SESUATU PERLU DILAKUKAN.

ISLAM BUKAN HAK PARTI, KEISLAMAN SESEORANG BUKAN HAK PAS, SEKIRANYA HAK PAS BERMAKNA SELURUH ULAMA - ULAMA ISLAM DIDUNIA TERMASUKLAH IMAM BESAR MASJID SUCI MASJIDIL HARAM MEKAH TERMASUK TAK BERPIJAK DENGAN FIQAH POLITIK ISLAM, (MAKSUD HADI TU ULAMA TAK SOKONG PAS LA TU) TAK BERKEMAMPUAN UNTUK MENYEBARKAN AJARAN ISLAM, LEBIH TEPAT TAK ISLAM LA BANDING DENGAN ULAMA PAS, ITU KATA DEME. ULAMA DUNIA PERLU ISI BORANG KEAHLIAN PAS BARULAH DIA SEBENAR - BENARNYA ULAMA YANG BERPIJAK DENGAN FIQAH POLITIK ISLAM.


INI SAMA JUGA MAKSUD TERDAHULU HADI BAHAWA UMNO ITU KAFIR, DAN SEKARANG INI CUMA NADA JE BERLAINAN BUNYINYA, NIAT HATI SAMA JE MACAM DULU ORANG UMNO ITU KAFIR.

MAKA MUKTAMAR PAS KALI INI TIADA LUAR BIASA NYA, MALAH SEMUANYA SUDAH MERELAKAN PAS JADI PENCACAI DAPIG UNTUK MEMENANGKAN DAPIG DI KAWASAN CINA DI PRU 13 HINGGA SANGGUP MENGADAIKAN NASIB PAS SENDIRI YANG BELUM TENTU MENANG DI KAWASAN MELAYU.

P/S PUAK KHAWARIJ MEMANG MEMPERKECILKAN ULAMA ISLAM LAIN DAN ITU MEMANG KERJA PAS SEJAK DULU LAGI APATAH LAGI ORANG SEPERTI KITA UMAT ISLAM BIASA DI MALAYA NI.

4 ulasan:

 1. PSTTT BROO..PERASAN TAK DH ADE TALI2 HALUS MELEKAT KAT BDN HJ HADI? HUHUHU

  BalasPadam
 2. SALAM BRO, MUNGKIN DIA DAH MULA RASA PERLU BADANNYA DIIKAT TALI2 HALUS, SEBAB KEKUATAN PADA KEM ANU WAR DAN N A JIZ.

  BalasPadam
 3. Assalamualaikum, penulis blog, dalam hati setiap mereka ini lain tak ada jatuhkan umno, islam tak ajar perkara ini.

  BalasPadam
 4. SALAM ANON, SAMA2 KITA DOAKAN, MAKLUM LAH MELAYU, TDM DAH KATA MELAYU MUDAH LUPA.

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda