Rabu, 1 Jun 2011

MUKTAMAR PAS - INGATKAN ULAMAK TAK REBUT KUASA DAN PANGKAT!!!!, RUPANYA MACAM ORANG LAIN JUGAK DUNIA PUN PENTING.

CALON LEMBU DAPIG

MUKTAMAR PAS PADA 4 JUN 2011 AKAN MENYAKSIKAN PEREBUTAN KUASA DAN PANGKAT ANTARA KHALIPAH - KHALIPAH PEJUANG ISLAM, MALAH KEM - KEM PEJUANG MILITAN PAS DIWUJUDKAN OLEH KHALIPAH YANG HENDAKKAN KUASA PEMERINTAHAN PAS, PEREBUTAN MUNGKIN ATAS KEYAKINAN PRU13 PAKATAN PEMBANGKANG AKAN MEMERINTAH MALAYSIA OLEH ITU YANG MEMEGANG JAWATAN TERTINGGI PAS KEMUNGKINAN ADA PELUANG NAK JADI SETIDAKNYA MENTERI JAGA HAL EHWAL AGAMA ISLAM ATAU MENTERI PERPADUAN.

YANG HAIRANNYA, DALAM MASING - MASING MEMBAWA WATAK ISLAM DAN ULAMAK YANG LEBIH BERSIFAT TAK MAHU JAWATAN, TAK KESAH DENGAN HARTA DAN PANGKAT, INI SEMUA DUNIAWI YANG PENTINGNYA AKHIRAT, AKHIRNYA MASING - MASING JUGA LAH BEREBUT ANTARA SATU SAMA LAIN MALAH UNSUR UNSUR KEM CALON TERTENTU TELAH MEREBAK DAN DIKATAKAN JUGA SOGOKAN DUIT UNTUK MENGUNDI CALON - CALON TERTENTU PUN MULA MENULAR DAN ADA YANG KAYA MULA MEMBAYAR KEMPEN MANAGER DAN PENULIS - PENULIS UPAHAN DIBAYAR UNTUK MENAIKKAN IMEJ CALON- CALON TERTENTU.

NIK AZIZ SENDIRI TELAH CAMPURTANGAN DENGAN MENGEMPEN CALON KELANTAN MESTI DIBERI TEMPAT DAN JAWATAN KELAK, SUARA SEPERTI UGUTAN, MUNGKIN BELIAU MENGUGUT SEBAB BELIAU YANG MENGUASAI KEWANGAN PAS KERANA PUNCA PENDAPATAN KEWANGAN DAN PERBELANJAAN PAS DATANG DARIPADA SUMBANGAN KERAJAAN KELANTAN, SEBAB ITU SUARA BELIAU PERLU DIDENGARI OLEH SEMUA PIHAK DALAM PAS.

SIAPA PUN YANG MENANG HARUS BERSEDIA MENERIMA REALITI PAS UNTUK JADI LEMBU ANU WAR DAN DAPIG ATAU PUN BERSEDIA JADI BUDAK SURUHAN.

P/S JANGAN BERTUMBUK DAN BERAMUK MACAM MESYUARAT PKR SUDAH!!! TEMAN RISAU MUSLIMAT PAS SELAK KAIN.

2 ulasan:

  1. ULARMAK DLM PASRAEL SEME PUN MANUSIA GAK BRO. ADE NAFSU, ADE KEINGINAN. TP TAU TAU LA PLAK KLU ADE YG PRASAN DIRI DIA TU BERTARAF WALI KEHKEHKEH

    BalasPadam
  2. SALAM BRO, RUPA JE MCM ULAMAK, KENA UIK DAN RIT HILANG IMAN BRO.

    BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda