Rabu, 21 September 2011

SEPUPU HITLER TAK NGAKU SALAH, APA MAKNA NYA TU????KOLONEL KOMUNIS SEPUPU HITLER HARI NI TAK MENGAKU BERSALAH SEBAB DIA PEGANG PADA KATA KATA DIA KOMUNIS HERO DAN DIBENARKAN DIIKAT JAMIN RM15,000. DALAM ITU NAK TUNJUK SANGAT MISKIN BUAT KUTIPAN DERMA, PI LA MINTA GUAN ENG GUNA LAGI DUIT RAKYAT P.PINANG BAYAR IKAT JAMIN KERANA DIA LEMBAGA PENGARAH PBAPP, SEBELUM NI BUAT RUSUHAN APABILA CEDERA GUAN ENG GUNA DUIT RAKYAT P.PINANG BAYAR BIL KPJ HOSPITAL.
Gambar terbaru dari Media Permatang pauh, kerja memalukan Kumpulan Amal PAS PUNGUT SEDEKAH dalam mahkamah

TAK MENGAKU BERSALAH BERMAKNA DIA MENGAKU DAN BERPEGANG KUAT KEPADA APA YANG DIA CAKAPKAN, DIA YANG BETUL, ORANG YANG TUDUH DIA YANG TAK BETUL, TENGOK PUNYA SIUL TIMBALAN PRESIDEN PAS NI.
AKU HARAP BILA DIJATUHI HUKUMAN KELAK TUAN HAKIM JATUHKAN HUKUMAN  MINTA SELURUH BEKAS DAN PESARA ANGGOTA POLIS SERTA AHLI KELUARGA BERBARIS PANJANG PANJANG DEPAN MAHKAMAH KEMUDIAN  ARAH SI KOLONEL KOMUNIS NI BERJALAN DEPAN DIORANG BAGI PENAMPAR JAPAN SORANG SIKIT, ITU LAH HUKUMAN NYA BIAR SAMPAI KERING AIR MATA DENGAN HINGUS DIA SEKALI, BIAR PADAN DENGAN MUKA DIA.
ORANG MACAM NI TAK LAYAK DI KASIHANI MALAH PARTI DIA PUN TAK PATUT DIBERI TEMPAT DALAM TANAHAIR NI SEBAB PENGKHIANAT ALA JAMIL DALAM SIRI SARJAN HASAN NI PATUT KITA LUDAH JE.
APA PUN SEPATUTNYA KITA BERSYUKUR ATAS NIKMAT YANG ALLAH TAALA LIMPAH KAN KEPADA KITA HASIL DARIPADA PERJUANGAN ANGGOTA KESELAMATAN TERDAHULU YANG BANYAK BERKORBAN NYAWA DAN HARTA BENDA SERTA KELUARGA DALAM MEMASTIKAN KITA HIDUP MERDEKA DAN AMAN SENTOSA HINGGA KINI DAN KITA DOAKAN HINGGA KE HARI KIAMAT.

JADI PENULIS SERU PADA SEMUA BEKAS BEKAS ANGGOTA KESELAMATAN SERTA KELUARGA DAN SANAK SAUDARA PASTIKAN UNDI BN PADA PILIHANRAYA AKAN DATANG BIAR PADAN MUKA MUKA PENGKHIANAT INI.

5 ulasan:

 1. mamat sekor ni memang mulut tong taik dari dulu lagi

  BalasPadam
 2. SALAM, SDR ANON, JANGAN BERI PELUANG DALAM PILIHANRAYA KELAK, NI SEMUA SPECIES JAMIL DALAM SIRI SARJAN HASAN.

  BalasPadam
 3. MEMANG MAMAT SABUN TU MULUT LONGKANG...APA AJE BENDA YANG KELUAR DARI MULUT DIA MESTI MENGHARINGKAN SEMALAYSIA. ADE KE MENATANG KOMUNIS YG DIAGUNGKAN...TAK TAHU KE DIA DOKTRIN KOMUNIS ADALAH MEMPENGARUHI DAN BERKUASA MELALUI INTIMIDATION...KEKEJAMAN DAN PENYEKSAAN. DIA NI SEJARAH DAPAT 'E MINUS' AGAKNYA...ATAU HANYA BELAJAR SEJARAH HAMPAIH AJE SEHINGGA TAK FAHAM LANGSUNG APA POLISI DAN DOKTRIN KOMUNIS DAH BUAT PADA RAKYAT CINA, VIETNAM, LAOS DAN KEMBOJA..SEHINGGAKAN RAKYAT CINA SENDIRI PUN MENOLAK DAN MEMBENCI PEMERINTAHAN KOMUNIS DAN IDELOGI KOMUNISMA. LUPAKAH MAT SABUN TU PADA TRAGEDI TINAMEN SQUARE..JUGA LUPAKAH DIA BAGAIMANA BERJUTA DIBUNUH DI VIETNAM LAOS DAN KEMBOJA...DI MANA BAYI PUN DI HEMPAS KE BATANG KELAPA SEHINGGA BERKECAI

  OOO...PATUT DIA TAK FAHAM DOKTRIN KOMUNIS LUAR NEGARA...SEJARAH KEKEJAMAN KOMUNIS DI TANAH MELAYU PUN DIA KOMPIUS..

  TERUSKAN LA KOMPIUS WAHAI MAT SABUN...MUNGKIN LU DAPAT KETENANGAN BILA SETIAPA HARI BERJUTA RAKYAT MELAYU BAHKAN BUKAN MELAYU PUN MEMAKI...MENGHAMUN LU SETIAP HARI...

  BalasPadam
 4. DIA X NGAKU SBB DIA TAU DIA DH BIKIN KESALAHAN BESAR. NAK UBAH SEJARAH NEGARA BROO!. APE DIA INGAT SEJARAH NEGARA BLEH JADI DLM 1 MLM KER PERR? PALOTAKZZZ DIA LERR KEHKEHKEH

  BalasPadam
 5. SALAM BRO TUAH, THANKS ATAS PANDANGAN, BETUL TU MACAM INI KE SPECIES NAK RAKYAT HARAP JAGA NEGARA DAN KITA SEMUA PHUIIIIII.

  BRO JEFF, SAPA DIA NAK UBAH SEJARAH, SEJARAH AWAK SETAKAT KERJA SENDAL KAYU TAYAR KAPAL TERBANG JE KEHKEHKEH

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda