Isnin, 3 Oktober 2011

TERSUNGKUR JUGA NI A JIZ AKIBAT HUDUD PAS DIKAKI DAP

INI BARU SETAKAT DALAM PARLIMEN PUAK PEMBANGKANG JE, ANTARA PAS DENGAN PKR DAN DAP BERSIDANG UNTUK MEMBENTANG RANG UNDANG UNDANG HUDUD 5 TAHUN SEKALI TIMBUL, DAH KANTOI SI NI A JIZ  DAN PAS DI TENGKAH DAN DI HERDIK OLEH DAPIG YANG MENENTANG DAN TAK BENARKAN HUDUD ALA PAS DILAKSANAKAN. KAHKAHKAH.

KITA TAK HAIRAN JIKA UNDANG UNDANG HUDUD DIBENTANGKAN DI DALAM DEWAN PARLIMEN YANG BETUL BETUL PUNYA SEBAB DIDALAMNYA RAMAI AHLI PARLIMEN DARI BARISAN NASIONAL DAN BEBAS, TENTU LAH SUSAH UNTUK MENDAPAT SOKONGAN, INI MEREKA DIANTARA MEREKA DALAM PEMBANGKANG KONON MENGATAKAN MEREKA KELUARGA ADIK BERADIK YANG AKRAB DAN BERSATU HATI, PUN KANTOI PAS.

KESIAN AKU TENGOK NI A JIZ, DAPIG PATUT BAGI LAH MUKA SIKIT PADA PAS UNTUK GUNA HUDUD KELENTONG RAKYAT UNTUK DAPAT UNDI DARI ORANG ISLAM, INI TERUS SAJA KARPAL BAGI FLYING KID DARI WHEEL CHAIR DIA JE  KENA KAT DAGU NI A JIZ.

JELAS AKU DAN RAKAN RAKAN LAIN LIHAT BAHAWA DAPIG LAH SUPER POWER YANG AKAN MENYEKEH KEPALA SEKOR SEKOR DAN KERENAH KERENAH PAS DAN PKR SEKIRANYA INGIN MELAKUKAN SESUATU DAPIG MESTI MERESTUINYA BARU BOLEH JADI.

AMBIK KORANG!!!, PADAN DENGAN MUKA KORANG!!! PUAK PUAK PAS, ITU PUN TAK SEDAR KAN DIRI DAN TAK TAHU MALU LAGI, MASIH TERSORONG SORONG MUKA SELAMBE MINTA DISIMPATI. KEHKEHKEH BERUK PUN TAHU MALU KALO DIA JADI AHLI PAS.


4 ulasan:

 1. jubur lu la din bunga..muhasabah diri puki luuuuu...

  BalasPadam
 2. SALAM SDR ANON, TEMAN DAH BIASA DENGAR BAHASA MACAM NI TERUTAMA SEMASA DI CERAMAH PEMBANGKANG HEHEHE JANGAN MARAH, SAMA SAMA KITA MUHASABAH DIRI SECARA IKHLAS.

  BalasPadam
 3. Assalamualaikum, astaqfirulahalazim, bahasa yang amat jijik saudara tanpa nama keluarkan, bahasa menunjukkan bangsa, ada kah ini yang dididik oleh tok guru nik aziz pada saudara. malu itu separuh daripada iman. - hamba Allah

  BalasPadam
 4. SALAM SDR ANON, INI LAH BUKTI SPECIES TEGAR YG MENYOKONG PAIH, BAHASA PUN BAHASA ZAMAN BATU, TERINGIN NAK PERINTAH MALAYSIA.

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda