Selasa, 29 November 2011

PERHIMPUNAN AGONG UMNO TAK LAYAK DISAMAKAN DENGAN KONVENSYEN PKR, MUKTAMAR PAS DAN KONGRES DAPIG


SELAMAT BERSIDANG KEPADA PERWAKILAN UMNO SELURUH NEGARA YANG AKAN BERKUMPUL DI PWTC.

TEMAN PERCAYA PERHIMPUNAN INI ADALAH PERHIMPUNAN YANG AKAN MENYUNTIK SEMANGAT BAGI MENGHADAPI PILIHANRAYA UMUM YANG KE 13 DAN SUDAH TENTU PERHIMPUNAN INI ADALAH PERHIMPUNAN TERAKHIR MENJELANG PILIHANRAYA.

MASA DEPAN AGAMA, BANGSA DAN NEGARA SEBEBNAR BENARNYA TERLETAK DI TANGAN UMNO DAN BN DAN TEMAN PERCAYA KESEMPATAN INI AKAN DIAMBIL OLEH DS NAJIB DAN PIMPINAN UMNO UNTUK MEMBAHASKAN ISU ISU MASA DEPAN RAKYAT KESELURUHANNYA.

SUDAH TENTU BERBEZA ANTARA PERHIMPUNAN UMNO DENGAN KONVESYEN PKR ATAU MUKTAMAR PAS DAN KONGRES DAPIG KERANA SEPENUH RUANG MEREKA HANYA MENGUTUK DAN MENCACI UMNO DAN BN.

UMNO BUKAN SEPERTI MEREKA DAN TAK LAYAK MEREKA DI SAMA KAN DENGAN UMNO.

BN PILIHAN ORANG MUDA, JOM KITA JOINT BN!!!!

4 ulasan:

 1. TEKAD LAWAN HABIS2AN..PERANG DAH PUN STAT!..MINTAK2 UMNO DAN GENG2 YG LAIN TLG SINGSING LENGAN. JGN ANGKAT KAIN MCM ANUWAR PLAKK HUHUHUHU

  BalasPadam
 2. SALAM BRO, ELOK GAK SELAK KAIN TUNJUK PUNGKOK, ANU WAR ELEGIK BENDA TU HAHAHA

  BalasPadam
 3. Saya setuju UMNO is special party.

  BalasPadam
 4. SALAM, SDR ANON, THANKS HADIR DI BLOG TEMAN, APA PUN PERBAHASAN MERANGKUMI PENDIDIKAN, EKONOMI AGAMA DAN POLITIK, MAKNANYA UMNO BERHIMPUN UNTUK PEMIMPIN2 NYA MENDAPAT FEEDBACK DARI PERWAKILAN MENGENAI MASALAH RAKYAT, ITU LAH SUARA YANG DIBAWA OLEH PEMIMPIN UMNO DI PERINGKAT BAWAHAN KEPADA ATASAN DEMI KEPENTINGAN RAKYAT, BUKAN MACAM MESYUARAT PEMBANGKANG ASYIK KUTUK UMNO DAN BN TAK HABIS HABIS.

  JOM KITA SOKONG BN

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda