Rabu, 30 November 2011

PEMIMPIN DAP MULUT BABI UTAN, KAUM INDIA WAJIB BOIKOT DAP
KITA LUPA DULU SENTIMEN KEPARTIAN, JANGAN AMBIL KIRA SAMA ADA KITA UMNO KER, PAS KER, PKR KER, MIC KER MCA KER, IPF KER PPP KER GERAKAN KER DAN SEBAGAINYA, KITA LETAK DIRI KITA SEBAGAI SEORANG INSAN, BAPA ATAU IBU ATAU ATUK DAN NENEK, ATAU PUN PAKCIK DAN MAKCIK ATAU SEBAGAI SEORANG GURU KER, USTAZ KER ATAU USTAZAH KER ATAU SAMI DAN PENDETA ATAU PUN PADERI DSBNYA.

LAYAK KAH KELAKUAN NGA KOR MENG, SEORANG AHLI PARLIMEN TAIPING YANG JUGA SEORANG PEMIMPIN BESAR DAP, SETIAUSAHA DAP NEGERI PERAK MENGELUARKAN PERKATAAN CACIAN DAN EJEKAN DI KHALAYAK RAMAI DI PENTAS CERAMAH PAS DI KEMUNTING BARU BARU INI DENGAN EJEKAN DAN CACIAN.

" KITA ADA MENTERI BESAR HITAM METALIK, YANG HARAMJADAH TU MASUK DARI PINTU BELAKANG, NAIK KAPAL SELAM DARI PANGKOR" - NGA KOR MENG.

SALAH KAH DR ZAMBRY ATAU SESIAPA PUN DI LAHIRKAN HITAM KER, SAWO MATANG KER, PUTEH KER ATAU SEBAGAINYA, LUPA KAH KITA ITU SEMUA KURNIAAN ALLAH S.W.T.
dalam rumah pun berkasut, tak ker memang baidap!!!

APA KAH INI BENTUK RUPA PEMIMPIN YANG MAHU KITA JADIKAN PEMERINTAH YANG MENGAJAR DAN MEMPENGARUHI ANAK, CUCU, CICIT KITA ERTI KURANG AJAR DAN BIADAP DIMULUT MEREKA HANYA ADA MAKI HAMUN DAN CACI MENCACI DAN EJEKAN DI DEPAN PAK LEBAI, DI DEPAN PAK SERBAN, DIDEPAN USTAZ, DIDEPAN TOK GURU YANG DISAMBUT DENGAN KETAWA BERDEKEH DEKEH DAN TAKBIR!!!!.

ATAU PUN TIDAK BOLEH KAH DR ZAMBRY MEMBALAS DENGAN MENGATAKAN PULAK "DI PERAK ADA SEORANG SETIAUSAHA DAP PERAK YANG KULIT PUTEH PUCAT MACAM BABI SAKIT YANG MACAM PUKIMAK" JAWAB NYA BOLEH!!!! TAPI BUKAN ITU MARUAH DR ZAMBRY, DIA SEORANG ISLAM DAN ZAMBRY DI AJAR IBU BAPANYA UNTUK TIDAK KURANG AJAR DAN BIADAP KERANA DIA KELUARGA ISLAM TIDAK SEPERTI NGA KOR MENG.

TEPUK DADA TANYA SELERA, TAK GUNA PUTEH DILUAR DIDALAM HITAM LEGAM.

KAUM INDIA PATUT BOIKOT DAP!!!!!!!!!!

P/S - ANAK TEMAN BILA DI TEGUR TARIK MUKA PUN TEMAN DAH KATA BIADAP!!!!

6 ulasan:

 1. Assalamualaikum, malu saya dengan suasana politik di tanahair, di US selesai musim Pilihanraya semua orang bekerja memangun kan diri dan negara, di sini cacian berterusan sepanjang masa, rosak pemikiran anak muda. - Watanku

  BalasPadam
 2. SALAM SDR/RI WATANKU, THANKS HADIR KE BLOG TEMAN, SAYA RESPECT PANDANGAN SDR/RI.

  SEBAB ITU BERLAKU PERPECAHAN DI SINI, SEBAB KERJA PEMBANGKANG BUKAN BERI KHIDMAT MACAM WAKIL RAKYAT BN, MEREKA SEPENUH MASA PERGI CERAMAH SEBAR KUTUKAN, CACIAN, MAKIAN DAN EJEKAN.

  SUSAH DS NAJIB TAPI TETAP DIUSAHAKAN UNTUK BANGUN KAN RAKYAT DALAM SUASANA MACAM TU.

  BalasPadam
 3. APE KATA AWAL2 KASI TRAJANG JEK MUKE KOMUNIS TU SAMPAI PECAH GIGI..RAMAI YG DAH X SABOR NAK SEPAK DIA KLUOR SBLUM PRU13 NIH BROO HUHUHUHU

  BalasPadam
 4. hitam putih itu kurniaan allah saw sapert buah manggis hitam diluar putih didalam,apa gunanya putih diluar tapi busuk didalam.tia2 alah ciptakan sesuata ada hikmahnya dan kelebihan nya. biarkan apa dia nak kata selagi dia ada mulut.tapi say rasa sedih dan kecewa pada bangsa melayu yg menyokong nga kong meng tu.apa penyokong nga kong meng org melayu tak mempunyai persaan ke pabila bangsa sendiri dihina sedemikian.politik politik jugajangan biarka sedemikian.jangan le org melayu bersubahat sama menghina bangsa sendiri.

  BalasPadam
 5. SALAM BRO JEFF, TAK CUKUP TRAJANG KASI HENYAK SAMPAI MAMPUS.

  SDR. ANON, THANKS HADIR KE BLOG TEMAN, ITU LAH BILA MELAYU SUDAH KUFUR NIKMAT, LUPA AKAN DARATAN DAN DIRI, SEKARANG DAH MAIN KATA NI A JIZ ITU SAM DENGAN NABI, INI SEMUA MENYESATKAN.

  BalasPadam
 6. Saya rasa ini sudah melampaui batas sebagai manusia berakal, makna nya orang ini yang bercakap tidak berakal manakala yang bersubahat ketawakannya langsung tidak ada akal. Wak Jamu

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda