Selasa, 13 Disember 2011

DALAM KATA KES LIWAT SATU FITNAH DAN KONSPIRASI, KARPAL KATA ITU LIWAT BERLAKU SUKA SAMA SUKA!!!!! ANU WAR SAH KAKI PUNGKOK DAN PEMBOHONG BESOR


BILA DS NAJIB MENJELASKAN BAHAWA SAIFUL BERTEMU BELIAU SEBAGAI SEORANG RAKYAT YANG BERTEMU DENGAN SEORANG PEMIMPIN DAN MENGADU TELAH DI LIWAT OLEH VVIP, NAJIB DIKATAKAN MEMBOHONG DAN BERSUBAHAT YERK!!!!

APA PULAK NAK DI KATEGORIKAN SEPERTI YANG DI GENDANGKAN MERATA KAMPONG OLEH ANU WAR BAHAWA TUDUHAN LIWAT BELIAU KEATAS SAIFUL SEBAGAI FITNAH DAN KONSPIRASI POLITIK DENGAN KAITKAN PULAK DS NAJIB, ROSMAH, PEGUAM NEGARA, HAKIM DAN KETUA POLIS, YANG KINI TELAH JELAS APA YANG DIKATAKAN OLEH KETUA PEGUAM BELA AWAK MRS KING KARPAL BAHAWA KEJADIAN LIWAT ANWAR DENGAN SAIFUL BERLAKU TETAPI ATAS DASAR SUKA SAMA SUKA.

ISH...ISH.... SIAPA PEMBOHONG BESAR NI???? DALAM KATA FITNAH DAN KONSPIRASI, KETUA PEGUAM BELA AWAK JUGAK YANG MENGAKU LIWAT BERLAKU TETAPI ATAS SUKA SAMA SUKA, MAKNA NYA TU AYOR PUTEH SUDAH PROFF ADA DALAM ITU LUBANG LA SINGH!!!!

LU CAKAP SUKA SAMA SUKA KA,, BENCI SAMA BENCI KA,, ITU SAIFUL SUDAH BIKIN POLIS REPORT KASI CAKAP ITU ANU WAR PUNYA BATANG SUDAH MASYUKK DALAM DIA PUNYA LUBANG...

ITU SAJA RAKYAT MAU TAU ITU BAKAL PERDANA MENTERI MALAYSIA CONFIRM SUDAH HANTAM ITU SAIFUL PUNYA BONET BELAKANG.

5 ulasan:

 1. Assalamualaikum, yang penting nya kemungkaran berlaku atau tidak, bagaimana cara kemungkaran itu dilakukan tidak penting. bertaubat lah sebelum ajal mengundang. - WAKJAMU

  BalasPadam
 2. SEBENARNYA KARPAL DH X SABOR NK TOLONG KEBUMIKAN ANUWAR SEBRAPE CPAT LER BROO. DIA PUN DH X TAHAN KENE DEFEND DAN TURUN NAIK MAHKAMAH. SBB DIA PUN TAU ANUWAR MMG SAH PELIWAT SAIFUL KEHKEHKEH

  BalasPadam
 3. sebenarnya pelik kalau diikuti perkara yang sedang dibicarakan dalam mahkamah, walaupun dibukti pakar ada kesan air mani dalam dubur saiful tetapi masih tidak dipercayai oleh segelintir manusia hingga mengakibatkan fitnah memfitnah bermaharajalela.

  BalasPadam
 4. SALAM, WAK JAMU PEGUAM PEGUAM DIA DAH MATI AKAL, KUKUH SANGAT BUKTI YG ADA, MAKA CUBA SPIN BAHAWA LIWAT TU TAK SALAH SEBAB ATAS DASAR SUKA SAMA SUKA, BETUL KATA WAK, YG PENTING SEBAGAI UMAT ISLAM DAN SEBAGAI ORANG YANG NAK JADI PERDANA MENTERI, YG PENTING KELAKUAN BURUK LIWAT ITU YG MENJADI ISU BESAR YG RAKYAT MAHU TAHU.

  SDR JEFF, DAH TAK SABAR SEBENARNYA KARPAL NAK KILL MAMAT TU...DULU DIA JUGA YANG SURUH ANU WAR BERTOBAT.

  SDR ANON, THANKS HADIR KE BLOG SAYA, DALAM MAHKAMAH NI, PEGUAM MEMPUNYAI BERBAGAI HELAH DAN MUSLIHAT, SEBAB ITU ADA YANG JAHAT TAK BERSALAH, ADA YANG BAIK BERSALAH, APA PUN DALAM KES ANUWAR BUKTI PAKAR CUKUP MALAH DIKESAN DALAM DUBUR SAIFUL TERDAPAT AIR MANI BELIAU. APA PUN KITA TUNGGU DAN LIHAT KEBIJAKSANAAN TUAN HAKIM KITA MEMBUAT KEPUTUSAN.

  BalasPadam
 5. Ini lah pemimpin yang akan menghancurkan melayu dan Malaysia, seperti mana yang telah berlaku di Iraq, Libya, Palestin, Sudan, Afghanistan.

  doa di elakkan dari bala petaka, selamatkan anak cucu cicit di masa hadapan amin.

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda