Selasa, 20 Disember 2011

KOMENG MULUT BUSUK, PERANGAI SERUPA SETAN, BINI KASI KAYA!!!!

PEJUANG RASUAH, PEJUANG BERSIH KEHKEHKEH


NI YANG DIKATAKAN KONONNYA BERSIH, PEJUANG RASUAH, YANG ASYIK MENUDUH UMNO DAN BN RASUAH, KRONI DAN BLA BLA BLA. TU NAMA YANG TERPAMPANG DALAM ROC TU SIAPA???????? BUKAN KER NAMA ISTERI AWAK!!!!! WONG SEOW CHING.

MENGGUNAKAN KEDUDUKAN SEBAGAI EXCO KANAN KERAJAAN NEGERI PERAK SEMASA 11 BULAN MEMERINTAH, DIKATAKAN MEMPENGARUHI DAN MENGARAHKAN DEWAN BANDARAYA IPOH AGAR TENDER TERSEBUT DI BERI KEPADA SYARIKAT BINI SENDIRI...WAHHH MANYAK LANGSI LA LU KOMENG... LU HANTAM BN RASUAH..LU LAGI CILAKAK.


HARGA TENDER PALING TINGGI LU PUNYA BINI BOLEH DAPAT..WAHHHH INI SUDAH LEBIH, LAGI 4 COMPANY MANYAK LENDAH PUNYA HARGA LU BOLEH TALAK KASI MUKA LOOOO...LU MANYAK LEBIH LANGSI LA KOMENG.

5 ulasan:

 1. tengok muka dan parti pun tahu memang tak boleh dipercayai

  BalasPadam
 2. Assalamualaikum, ini pemimpin macam ayam berak ekor penuh taik.

  BalasPadam
 3. SALAM, SDR. ANON & ANAK PERAK THANKS HADIR KE BLOG TEMAN.

  TAK LEPAS DARI MULUT MEREKA MAKI, TUDUH PEMIMPIN UMNO DAN BN RASUAH, BUKAN KITA MENAFIKAN DAN BUKAN PULA SEMUA PEMIMPIN TAK KIRA MANA PARTI TERLIBAT IA LEBIH BERSIFAT INDIVIDU, TAPI KOMENG DAN LAIN AKAN HENTAM MENGAMBARKAN KESEMUA AHLI PARTI UMNO RASUAH MEREKA SYUMUL.

  INI BUKTI YANG CAKAP BANYAK DAN BONGKAK ITU MENGAMALKAN RASUAH DAN SALAH GUNA KUASA MALAH PALING TERUK PADA ISTERI SENDIRI.

  LEBIH BAIK YANG TERBUKTI MEMBANGUNKAN NEGARA SELAMA INI KITA PILIH DRPD YANG LAMA TERINGIN SANGAT DAN PENDAM HASRAT KALO PERINTAH NANTI NAK HENTAM SEMUA, APA JADI... JADI LAH, FIKIR FIKIR KAN.

  BalasPadam
 4. BRO..KOMENG DAH CHOP DIRI DIA SENDIRI PERASUAH TEGAR. DIA X KISAH LUDAH KE LANGIT ASALKAN MASYUUUKK. KOMUNIS STYLEEEE MMG MCM TU BROO HUHUHUHU

  BalasPadam
 5. SALAM BRO, KENA BATANG IDUNG SENDIRI DIA SPIN KATA BINI DIA SLEEPING PARTNER, KALO KATA LAH ISTERI PEMIMPIN UMNO HARUS DEMOSTRASI JALANAN MENJERIT JERIT KUTUK UMNO...PHUIII

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda