Selasa, 10 Julai 2012

AMUK KE PUTRAJAYA - AKU INGATKAN ANU WAR YG KENA TEMBAK!!!!

MAMAT NI LAGI TAK BERANI, NAK KE PUTRAJAYA AJAK RAMAI2, MAMAT TU PERGI BERDUA DENGAN GIRLPREN DIA JE.

TERLAMPAU TAKSUB SANGAT NAK MENUJU KE PUTRAJAYA, AKHIRNYA PUAK - PUAK PEMBANGKANG TERNGANGA SEBAB MAMAT KHALIL AFANDI NI DULU YANG PERGI KE JABATAN PERDANA MENTERI NAK RAMPAS PUTRAJAYA.

AKIBATNYA BELIAU TERSUNGKUR DI KAKI LIMA PEJABAT JPM DI PUTRAJAYA AKIBAT TERLALU MEMBENCI, TERLALU JIWA MEMBERONTAK MENGAKIBATKAN BELIAU DI RASUK OLEH SYAITAN HINGGA MENGAMUK DI JPM DAN AKHIRNYA MENINGGAL DUNIA AKIBAT DI TEMBAK OLEH PIHAK POLIS, POLIS BERTINDAK BAGI MEMPERTAHAN ANGGOTA NYA DAN ORANG RAMAI.

INI MAMAT CAKAP JER BESOR TAPI MEMBOHONG NAK PERGI PUTRAJAYA

INI SEMUA AKIBAT DARIPADA GERAKAN, CERAMAH DAN SEBAGAINYA YANG DILAKUKAN OLEH PEMBANGKANG DALAM MENGHASUT ORANG RAMAI AGAR MEMBENCI KERAJAAN, MEMBENCI MUFTI DAN ULAMA, MEMBENCI PIHAK POLIS DAN TENTERA YANG SAMA JUGALAH KEADAAN EMOSI YG DI ALAMI OLEH KHALIL AFANDI.
MAMAT YANG MEMALUKAN PEMBANGKANG

SETIDAK - TIDAKNYA KEMPEN PEMBANGKANG KONONNYA MEREKA MENDAPAT SOKONGAN RAKYAT BAGI MENUJU KE PUTRAJAYA AKHIRNYA MENGORBANKAN NYAWA SESEORANG DAN INI HARUS DIPERTANGGUNGJAWABKAN KEPADA PEMBANGKANG DIATAS PERISTIWA BURUK INI.

PEMBANGKANG WAJIB GANTUNG GAMBAR MAMAT NI KAT TENGOK RAMAI2 DAN BERDIRI DI DEPAN MAHKAMAH SEPERTI MANA MEREKA BUAT ATAS KEMATIAN TEOH BENG HOCK, KERANA MAMAT INI DIKATAKAN OLEH PUAK PAS SEBAGAI MATI SYAHID.


TAMBUN, 'KATAKAN TAK NAK ORANG LUAR'
5 ulasan:

 1. As'kum, nik aziz ada komen? ni mati syahid ke mati katak

  BalasPadam
 2. assalamualaikum, wak dengar khalil ni ahli Pas, jika benar memang Pas parti ajaran sesat - WAKJAMU

  BalasPadam
 3. ASSALAM, SDR ANON DAN WAKJAMU,

  MELAMPAU SANGAT BETAHUN TAHUN MENGGUNAKAN METHODOLOGI MENGHASUT MEMBENCI KERAJAAN AKHIRNYA INI LAH HASIL YG DIPEROLIHI OLEH PUAK PEMBANGKANG, SANGGUP MENYERANG JPM.

  WAKJAMU, TEMAN BACA DLM BLOG SAHABAT LAIN PUN ITU LAH MAKLUMATNYA AHLI PAS SRI KEMBANGAN, BUKTI JELAS ADA UNSUR POLITIK UNTUK MEMBURUKKAN KEADAAN DALAM MUSIM PRU13

  BalasPadam
 4. Petikan dari blog Jaya Negara yang ternyata menyanjungi Mantan PM.:
  "Dr Mahathir pernah dikafirkan semasa mengusulkan pendapat supaya Alquran diubahkan kepada banyak bahasa supaya mudah dipelajari. Hari ini cuma ada terjemahan kebahasa-bahasa lain. Terjemahan tidak sama. Itu bukan yang Dr Mahathir maksudkan. Ia berbeza dengan kitab Injil telah lama diubah dan Wal hasilnya Kristian dianuti lebih dari 2.2 bilion penduduk Dunia. Penat orang tua ni menjawap. Dr Mahathir satu-satunya manusia berjiwa besar yang aku temui diMalaysia hingga hari ini. Jika dia masih mahu menjadi Perdana Menteri Malaysia pasti aku amat-amat bersetuju."

  BalasPadam
 5. TAKDE ORG NAK TEMBAK ANUWAR BROO..DIA BUNUH DIRI SENDIRI KEHKEHKEHKEH

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda