Selasa, 3 Julai 2012

PAS PERAK AKAN DISAMAN!!! - PADAN MUKER KORANG

RISALAH FITNAH YANG DIKELUARKAN OLEH LAJNAH PENERANGAN DAN DAKWAH PAS PERAK

APA PUN UMNO MESTI KENA DULU

SIJIL CARIAN SSM DAN REPORT POLIS YG MEMPUNYAI PERBEZAAN NAMA DEPAN DAN NO. K/PENGENALAN

INI LAH KERJA PAS, SUDAH MEMANG MENJADI DARAH DAGING AGAKNYA, DARI KEPIMPINAN ATAS SAMPAI LAH KE AHLI DI BAWAH MENYEBAR FITNAH, MEMBUAT PROVOKASI, MEMBUAT TUDUHAN MELULU, MEMBUAT TUNDUHAN TANPA USUL PERIKSA KESAHIHAN NYA, YANG PENTING BAGI MEREKA, TUDUH DULU UMNO, SEBAR DULU FITNAH PADA UMNO, BETUL KE TIDAK BELAKANG FIKIR.

SALAH SEORANG MANGSA FITNAH PAS ENCIK MOHD TAHIR BIN ZAKARIA MEMBUAT LAPORAN POLIS KERANA NAMA DAN JAWATANNYA SEBAGAI KETUA KAMPONG DAN AHLI JAWATANKUASA UMNO BAHAGIAN TAMBUN DIKAITKAN DENGAN KELULUSAN TANAH YANG DIKATAKAN MERAMPAS TANAH ORANG MELAYU DI REDANG SAWA.

"SAYA TIADA KENA MENGENA DAN TIDAK TAHU MENAHU DENGAN URUSAN INI, SYARIKAT INI TIDAK KENA MENGENA DENGAN SAYA, MALAH SAYA TELAH PERGI KE SURUHANJAYA SYARIKAT MALAYSIA MEMBUAT SEMAKAN TERNYATA NAMA SAYA BERMULA DENGAN "MOHD" DALAM ROC "MOHAMAD" MANAKALA NO KAD PENGENALAN SAYA BERBEZA DENGAN NO KAD PENGENALAN DIDALAM ROC, INI SATU FITNAH YANG CUKUP JAHAT KERANA MENUDUH DAN MEMFITNAH SAYA DENGAN MENYEBAR RISALAH - RISALAH YANG DITERBITKAN OLEH MEDIA PERAK.COM DAN DIKELUARKAN OLEH LAJNAH PENERANGAN DAN DAKWAH PAS PERAK (SEPERTI TERCATIT DI RISALAH TERSEBUT) DAN DISEBAR OLEH KUNCU KUNCU PAS KEPADA ORANG RAMAI, JUSTERU ITU SAYA AKAN MENGAMBIL TINDAKAN UNDANG - UNDANG TERHADAP PAS DAN MEDIA PERAK.COM DENGAN MELANTIK PEGUAM DAN MEMBUAT SAMAN MALU, BIAR MEREKA SEDAR AKAN KERJA JAHAT MEREKA DENGAN NADA AMAT MARAH" KATA ENCIK MOHD TAHIR.

KOMEN PENULIS,

TERLALU TERDESAK, TERLALU KEMPUNAN KAN KUASA DAN KEMARUKKAN JAWATAN HINGGA TIDAK MEMPEDULIKAN DIMANA DOSA DAN DIMANA PAHALA, YANG PENTING UMNO DAN BARISAN NASIONAL HARUS DI FITNAH BERTUBI - TUBI DALAM PERKARA SEKECIL HUMA HINGGA LAH SEBESAR GUNUNG, FITNAH TETAP DIBUAT, FATWA MEREKA MUDAH, BETUL KE TIDAK BIAR ORANG RAMAI YANG FIKIR DAN TANGGUNG SEKALI DOSA NYA JIKA ORANG RAMAI MEMPERCAYAI FITNAH MEREKA, KUBUR LAIN - LAIN, MASING - MASING PUNYA DOSA MASING - MASING TANGGUNG, YANG PENTING DEPA UNDI KITA, KITA DAPAT PANGKAT DAN KUASA.

KAU TUNGGU LAH NOTIS SAMAN DARI PEGUAM WAHAI MEDIA PERAK.COM DAN PAS PERAK!!!

"KATAKAN TAK NAK ORANG LUAR"


3 ulasan:

 1. Assalammualaikom, kawe tak heran doh biaso

  BalasPadam
 2. Munafik kalau macam nie sikap dan perangai lajnah PAS. Bertaubatlah wahai saudara seagama ku

  BalasPadam
 3. ASSALAM, SDR ANON DAN SDR. MDMDMD THANKS HADIR KE BLOG TEMAN.

  BETUL KATA SDR ANON X HERAN APA YG PUAK PAS LAKUKAN, FITNAH @ MAKI MAINAN MEREKA DIDUNIA, MEREKA DIAJAR DUNIA DAN AKHIRAT X ADA HUBUNG KAIT, NAK MASUK SYURGA CUKUP UNDI PAS KAT DUNIA.

  SDR MDMDMD, MEREKA TELAH MEMALUKAN EN. MOHD TAHIR YG TELAH DIHUBUNGI OLEH KELUARGA, ADIK BERADIK, RAKAN TAULAN YG MINTA MENGESAHKAN BERITA TERSEBUT, DAN INI SATU PENGIANAYAAN TERHADAP EN TAHIR.

  KERAJAAN MUNGKIN ADA PERTIMBANGAN MEREKA UNTUK MEMBUAT PERTIMBANGAN DAN KELULUSAN DARI SEGI EKONOMI NEGERI PADA MANA - MANA PIHAK YG MEMOHON, BUKAN TERIKAT DENGAN MANA2 PIHAK MESTI ATAU WAJIB MELULUSKAN, DALAM HAL INI PEMOHON YG GAGAL SEKIRA TAK BERPUASHATI DENGAN KEPUTUSAN ITU AMBIL LAH SALURAN UNDANG2 KENAPA PERLU MEMFITNAH ORANG LAIN.

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda