Rabu, 28 November 2012

LYNAS - MASA DAH TAK ADA, HURU HARA KAN NEGARA!!!!, SEMUA PUNCA MAMAT SETAN NI


KALAU DAH MAMAT NI CAMPUR TANGAN DALAM ISU LYNAS, CONFIRM TUJUAN NYA LAIN TAK BUKAN DIA NAK PERGI KE PUTRAJAYA.

INI SENJATA YANG BOLEH DIGUNAKAN, MEMPERGUNAKAN UNTUK DI HANGATKAN AGAR RAKYAT BANGKIT UNTUK MENJATUHKAN KERAJAAN BN.

MATLAMAT LYNAS JELAS BUKAN BERTUJUAN UNTUK MENCARI KEBENARAN DAN KEPASTIAN, KERANA JIKA MAHUKAN KEBENARAN DAN KEPASTIAN, SEMUANYA SUDAH DIJELASKAN OLEH PAKAR - PAKAR DALAM NEGARA DAN LUAR NEGARA DI KALANGAN MEREKA YANG PROFESIONAL MENGENAI NADIR BUMI, MALAH MAHKAMAH YANG BERWIBAWA PUN TELAH MEMBUAT KEPUTUSAN BAHAWA LYNAS TIDAK MEMBAHAYAKAN MANUSIA, TAK CUKUP DENGAN ITU SEORANG WAKIL RAKYAT PAS SENDIRI YANG BERPENDIDIKAN MENGENAI NADIR BUMI PUN SUDAH MENJELASKAN BAHAWA LYNAS TIDAK BERBAHAYA.

BUKAN ITU YANG MEREKA MAHU KAN, SEBENARNYA!!!!

BUKTI PERHIMPUNAN ISU LYNAS ADALAH SATU PROVOKASI UNTUK MENUNGGU KERAJAAN ATAU POLIS MENGAMBIL TINDAKAN AGAR DIHURU HARA KAN KUALA LUMPUR, MAKA JIKA BERLAKU HURU HARA, PELUANG MAMAT ANU WAR INI UNTUK MELAKUKAN REVOLUSI UNTUK MENJATUHKAN KERAJAAN BN AKAN TERCAPAI.

MALAH JIKA ADA PIHAK - PIHAK TERTENTU DIKALANGAN RAKYAT ATAU NGO YANG TIDAK TAHAN DENGAN PROVOKASI MEREKA MAKA BERLAKULAH SEBARANG PERGADUHAN ATAU KECEDERAAN MAKA UMNO AKAN DI PERSALAHKAN, DAN SEKIRANYA BERLAKU PRU13 UMNO DAN BN DIJANGKA AKAN TERGUGAT.

SEBAB ITU BERBAGAI SEPANDUK DAN JERITAN PROVOKASI DI PERHIMPUNAN TERSEBUT DI BUAT, TUJUAN UNTUK HILANG KAN SABAR SESIAPA SAJA, YANG PENTING PELUANG UNTUK TUNDING JARI PADA UMNO.

ANU WAR TAHU PRU HANYA TINGAL 4 BULAN LAGI, MAKA SESUATU YANG BESAR HARUS DILAKUKAN KERANA MASA SUDAH TIADA, HURU HARA!!! HURU HARA!!! HURU HARA!!! SAJA JALAN YANG BOLEH DILAKUKAN SEPERTI MODUS OPERANDI YANG SAMA SEMASA ANU WAR BELAJAR DI UM DULU.

MATLAMAT MENGHALALKAN CARA, APA NAK JADI, JADI LAH, ALANG - ALANG SELUK PEKASAM BIAR SAMPAI KE PANGKAL LENGAN, JIKA BERULANG 13MEI ANU WAR CABUT KE TURKI, HIDUP SENANG LENANG, RAKYAT YANG MENDERITA.

4 ulasan:

 1. MAMAT TU SAJE NAK CARI PENYAKIT. WALHAL 1 BDN DIA DAH BERPENYAKIT BROO..MODAL DAH HABIS DIA RECYCLE BALIK..BILE X DPT SAMBUTAN DIA PUN KNE TURUN PDG...NAMPAK SGT FUCKATAN NAK TERLUNGKUP KEHKEHKEH

  BalasPadam
 2. Teman rasa Anwar telah termutasi dengan bahan radiasi radioaktif Shamsidardoll, Chinadoll, Siamdoll dan gayboydoll sebab tu dia meroyan sampai Murshitdoll AmPas pun kena tipu dengan samdoll ni.

  BalasPadam
 3. betul. sudah terang tak payah bersuluh

  BalasPadam
 4. ASSALAM BRO, JEFF BARU NI BAWA BAS MEWAH TURUN IPOH, BUAT CERAMAH YG DATANG 200 ORANG, AYAT CERAMAH SEMUA KETINGGALAN ZAMAN DAH JEMU DENGAR, KESIAN AKU TENGOK DIA NI.

  BRO MAG, THANKS HADIR KE BLOG TEMAN, OTAK DAH KENA RADIASI HEHE.

  BRO ANON, THANKS HADIR KE BLOG TEMAN.

  BRO ANAK2 TERENGGANU, THANKS HADIR KE BLOG TEMAN, PASAL UMNO BODOH LER PAS DANPEMBANGKANG TAHAN PERINTAH TERENGGANU 1 TERM JERK LEPAS TU RUYUP HAHAHA... SEBAB RAKYAT TAHU BEZA YANG MANA BODOH YANG MANA TENGGING.

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda