Rabu, 27 Mac 2013

RAPAT KAN SAF

RAPATKAN SAF

SETIAP PENANTIAN SUDAH TENTU ADA PENGHUJUNGNYA, DALAM KONTEK PILIHANRAYA UMUM MINGGU INI ADALAH  MINGGU  YANG KERAMAT BAGI SEMUA PARTI POLITIK TERUTAMA BAGI BARISAN NASIONAL. DIJANGKA PM AKAN MENGUMUMKAN DIJANGKAKAN SELEWATNYA JUMAAT INI.

INGAT LAH PEJUANG - PEJUANG BAHAWA INI ADALAH IBU SEGALA PILIHANRAYA, KEJAYAAN TRANFORMASI YANG DIUSAHAKAN OLEH PM DALAM PILIHANRAYA INI LAH YANG MENENTUKAN MASA DEPAN YANG LEBIH BAIK LAGI DAPAT DIJAYAKAN, SUDAH TENTU KITA SEMUA BERKEYAKINAN BAHAWA KERAJAAN BN BERKEBOLEHAN DAN TELAH MEMBUKTIKAN SEGALA JANJI DITEPATI.

SUDAH TENTU KITA TIDAK LANSUNG MEMPUNYAI KEYAKINAN TERHADAP PEMBANGKANG SELAMA INI KERANA SEGALA YANG DIJANJIKAN DI MUNGKIRI, MALAH KITA SELAKU RAKYAT DIKOTAK KATIKKAN DENGAN BERBAGAI ISU TOHMAHAN, MALAH KITA DI DIDIK YANG BENAR JADI SALAH, YANG MUNGKAR JADI TIDAK MUNGKAR, YANG BAIK JADI JAHAT, MALAH SINDROM SEMUA SALAH UMNO, ITU SALAH UMNO, YANG SANA SALAH UMNO, YANG SITU SALAH UMNO SEGALA - GALANYA YANG BERLAKU DIDUNIA INI SALAH UMNO. APA KAH SINDROM INI YANG KITA MAHUKAN MEWARNAI KEPIMPINAN NEGARA KITA DI MASA DEPAN YANG AKAN MEMBENTUK ANAK CUCU DAN CICIT KITA DIMASA HADAPAN, YANG TERBUKTI TIDAK MENJANJIKAN KEBAHAGIAAN, KECEMERLANGAN, KEMAKMURAN DAN KEJAYAAN.

RAPAT LAH SAF - SAF ANDA

UNDI BUKAN NTUK DICUBA.

UNDI BN ANDA BERJAYA!!!!
4 ulasan:

 1. A'kum, doa saya bn akan mencapai kemenangan dua pertiga -WAKJAMU

  BalasPadam
 2. SLM BROO...INSYALLAH BROO...BN TAMBUN TAMBAH SUKSES YEHAAAAAA!!!!

  BalasPadam
 3. ASSALAM, WJ AMINNN

  BRO JEFF, INSYAALLAH, PUAK DEPA ADA YG DAH FRUST MENONGGENG X DPT JADI CALON BRO, ADA YANG DAH SABOTAJ PARTI SENDIRI. KEHKEHKEH

  BalasPadam
 4. aku doakan BN tumpo di Tambun dan seluruh Tanah Melayu... Ameeenn

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda