Ahad, 24 April 2011

CABARAN UNTUK PAS TEGAR - ANGKAT BENDERA PUTIH DAN SOKONG BN JIKA TERBUKTI VIDEO SEKS ADALAH BENAR ANU WARATAS SIFAT PERJUANGAN ISLAM YANG PAIH TAMPILKAN SELAMA INI DAN PRINSIP - PRINSIP YANG DIGENGAM PAIH WAJIB BIARKAN UNDANG - UNDANG MENENTUKAN KEPUTUSAN KEBENARAN ATAU PEMBOHONGAN TERHADAP KES LIWAT DAN ISU VIDEO SEKS YANG MELIBATKAN MANUSIA TERMAHSUM DI DUNIA ANU WAR.

TEMAN CABAR PAIH APABILA KEBENARAN SUDAH TERBUKTI DI MAHKAMAH, MALAH TEMAN CABAR APABILA PAIH TIDAK MENERIMA KEBENARAN MELALUI MAHKAMAH, PAIH DIALU - ALUKAN MENDESAK AGAR SURUHANJAYA SIASATAN DIRAJA PULA DITUBUHKAN.

APABILA KEDUA - DUA INI SUDAH BERKEPUTUSAN DAN TERBUKTI ANU WAR YANG TERLIBAT, " TEMAN CABAR PAIH DAN SELURUH PUAK - PUAK NYA MENGANGKAT BENDERA PUTIH DAN BERGABUNG DENGAN UMNO" APA MACAM????????? SETUJU TAK????????.

BUAT APA NAK TEGAK KAN BENDA - BENDA YANG SAMAR DAN TAK DIKETAHUI OLEH KITA KECUALI YANG PELAKU, YANG MENJADI MANGSA TETAPI PUAK - PUAK PAIH TELAH JELAJAH KE KAMPUNG - KAMPUNG MENAFIKAN DAN MENUDUH ORANG LAIN YANG JAHAT DAN MENYEBAR PULAK FITNAH, WALHAL SENDIRI PUN WAS - WAS TAPI KERANA TERLALU JUMUD SANGGUP BERBOHONG DAN SANGGUP BERSUBAHAT.

APA MASALAHNYA!!! SELAMA INI DALAM KES - KES LAIN PUAK - PUAK PAIH DAN PEMBANGKANG BOLEH TERIMA KEPUTUSAN MAHKAMAH DAN SENTIASA MEMBUAT LAPORAN POLIS HINGGA POLIS SIBUK BERUK BUAT DIK PEMBANGKANG SELAMA INI, MALAH ADA KES - KES TERTENTU SURUHANJAYA DITUBUHKAN KENAPA DALAM KES INI PAIH BERSENDIWARA.

SEKALI LAGI TEMAN CABAR KELUAR PAKATAN MASUK BARISAN NASIONAL JIKA KEBENARAN TERBUKTI. JANGAN HAIRAN KENAPA PAIH YANG DIDESAK, JAWAPANNYA SAMPOI " SEBAB PAIH PEJUANG ISLAM".

2 ulasan:

  1. KITA TENGOK SAMPAI BILE PAIH NAK TEGAKKAN KOTE ANUWAR BROO KEHKEHKEH

    BalasPadam
  2. SALAM BRO JEFF, BETOI...BETOI...BETOI

    BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda