Rabu, 25 Mei 2011

BN TAMBUN LANCARKAN MISI "SATU MATLAMAT, SATU PASUKAN, SATU KEMENANGAN"PERSEDIAAN BAGI MENGHADAPI PILIHANRAYA UMUM KE 13, BN KAWASAN TAMBUN TELAH MEMUTUSKAN SEBULAT SUARA DIDALAM MESYUARAT PERWAKILAN UMNO BAHAGIAN TAMBUN SELEPAS USUL DIBENTANG DAN DIBAHASKAN OLEH 10 ORANG PERWAKILAN BAGI MELANCARKAN MISI "SATU MATLAMAT, SATU PASUKAN, SATU KEMENANGAN".

"AMALAN 1MALAYSIA YANG TELAH KITA AMALKAN SEJAK 1992 LAGI YANG TELAH DITERIMA OLEH SEMUA KAUM IBARAT SATU KELUARGA MENJADI TERAS PERJUANGAN BN TAMBUN DAN ATAS LANDASAN INI YB DS AHMAD HUSNI HANADZLAH, PENGERUSI BN KAWASAN TAMBUN MENGATAKAN BAHAWA MISI SATU MATLAMAT, SATU PASUKAN SATU KEMENANGAN AKAN DIREALISASIKAN DAN YAKIN PERCAYA BAHAWA BN AKAN MENANG BESAR DI PRU13 NANTI", BELIAU MENGATAKAN SEMASA MEMBERI UCAPAN PENANGGUHAN DI MESYUARAT PERWAKILAN UMNO BAHAGIAN TAMBUN PADA 22 MEI 2011.

Komen Penulis,

Teman percaya dengan apa yang telah dilakukan secara berterusan sejak 1992 lagi, konsep 1Malaysia di amalkan, malah penerimaan kaum - kaum lain seperti Cina, India, Masyarakat orang Asli di kawasan Tambun, malah apa yang telah dikatakan telah dikotakan dengan pembangunan yang pesat berlaku di Kawasan Parlimen Tambun, teman percaya Tambun boleh di wajar di labelkan sebagai Kubu kuat BN dalam Negeri Perak dan dalam daerah Kinta.

Kawasan Melayu dijaga rapi, kawasan cina didampingi, kawasan India di masuki dan kawasan masyarakat orang asli dilawati berterusan tanpa jemu oleh ketiga - tiga Wakil Rakyat seperti YB DS Ahmad Husni selaku Ahli Parlimen Tambun, YB dato Nadzri Ismail sebagai ADUN Manjoi dan YB Dato Rusnah Kassim sebagai ADUN Hulu Kinta, teman percaya pembangkang tiada tempat di Parlimen Tambun dan ini harus dijadikan contoh oleh semua pimpinan BN diseluruh negara, memberi khidmat tanpa mengira kaum, tanpa mengira masa, tanpa mengira parti dan berterusan tanpa bermusim.

5 ulasan:

 1. CAYAA LAAHHH YEHAAAAAAA!!!..SEMOGA TAMBUN BERTAMBAH SEJAHTERA BROO!

  p/s: blog bebunge2 nampak huhuhu

  BalasPadam
 2. tahniah dan selamat buat ahli parlimen Tambun. Semoga misi menjadi contoh kepada umno cawangan2 lain.

  BalasPadam
 3. Salam, bro Jeff, rasa lapang dada tengok pemimpin Tambun yg tak henti2 berkerja untuk rakyat.

  Bro Apai, thanks hadir ke laman teman, betoi tu kalau semua pemimpin terus menerus menjaga kawasan Insyaallah BN akan menang balik di semua tempat.

  BalasPadam
 4. PEMBANGKANG HANYA PANDAI MENANAM TEBU DIBIBIR SAJA, DI PERAK SAYA PERCAYA JIKA MEREKA TERUS MEMERINTAH NEGERI PERAK AKAN BERLAKULAH SEPERTI DI PULAU PINANG, GERAI GERAI PENIAGA KECIL DIROBOH, TANAH DIRAMPAS, HASIL BUMI SEPERTI PASIR DI CENDERIANG, HUTAN BALAK DIBERI PADA KRONI DAP, TANAH BEKAS LOMBONG DIBERI PADA TAUKEY BESAR DAP.

  SYUKUR KERANA UMNO TELAH BERUBAH, DAN HARUS TERUS BERUBAH UNTUK MEMASTIKAN PERAK KEMBALI MENANG BESAR. - WAJAHPERAK

  BalasPadam
 5. Salam, sdr anon TQ hadir ke blog teman.
  Betullah tu sampai terbawak - bawak dah jadi pemerintah di Negeri pun suara masih membangkang, maknanya diri sendiri pun dibangkang nya sebab dah terbiasa kahkahkah

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda