Selasa, 7 Jun 2011

BUKTI TANGAN HITAM DAPIG SIAL DAN SUKU SAKAT DAJJAL MULA NAK MENGHANCURKAN INSTITUSI MASJID


"LANGKAH MAYAT SAYA SEKIRANYA MAHU MENUBUHKAN NEGARA ISLAM", UNGKAPAN YANG SEHARUSNYA UMAT ISLAM KITA INGAT SAMPAI KE MATI, UNGKAPAN BONGKAK YANG MERUPAKAN SATU AMARAN KEPADA PAS TETAPI NIAT SEBENARNYA PADA SEMUA UMAT ISLAM.

TERBUKTI SEKARANG INI, APABILA DAPIG MEMERINTAH PULAU PINANG, UNGKAPAN TERSEBUT DI REALISASIKAN DENGAN BEBERAPA STRATEGI UNTUK MEMECAHKAN UMAT ISLAM KONONNYA ATAS AMALAN DEMOKRASI.

HAL EHWAL ISLAM DAN MASJID SUDAH MULA MENDAPAT GANGGUAN DARI TANGAN HITAM, TANGAN SETAN, TANGAN IBLIS, DENGAN MENGGUNAKAN SUKU SAKAT DAJJAL YANG JUGA BERJANGGUT, YANG JUGA BERKETAYAP DAN JUGA BERSEMBAHYANG, YANG JUGA NAMANYA MIRIP ISLAM, DULU NAMA NYA DAJJAL, KINI JELMAAN BARU NAMA NYA MALIK.

MASJID SUDAH MULA DIPOLITIKKKAN, PILIHANRAYA SYAITAN UNTUK MEMILIH JAWATANKUASA MASJID DIPERKENALKAN OLEH DAPIG, KITA SEMUA TAHU BILA BERPOLITIK MAKNANYA BERLAKULAH PERPECAHAN MENGGUNAKAN POLITIK UNTUK MENGUASAI JAWATAN, MAKA BERLAKULAH KEMPEN MENGEMPEN UNTUK MEREBUT JAWATAN DALAM MASJID, MAKA BERPECAHLAH YANG AMAT PARAH LAH MASJID - MASJID.

SELAMA INI PAS MENGGUNAKAN MASJID UNTUK BERCERAMAH, BUKAN UMNO, BUKAN KOMPONEN PARTI LAIN, UMNO DAH BN TAK PERNAH MEMPERGGUNAKAN MASJID UNTUK TUJUAN POLITIK KEPARTIAN, TERBUKTI DIMANA - MANA PUN HANYA PAS MENYAMPAIKAN DAKYAH, MENYAMPAIKAN AYAT - AYAT SETAN UNTUK MEMECAHKAN UMAT ISLAM, MENGGUNAKAN KUTUKAN IBLIS UNTUK MEMBURUK - BURUKKAN UMAT ISLAM LAIN, KERANA MASJID LAH TEMPAT SETIAP UMAT ISLAM BERKUMPUL UNTUK MENGHAMBAKAN DIRI KEPADA ALLAH S.W.T, INI DIPERGGUNAKAN OLEH PAS DAN DAPIG.

BETULLAH UNGKAPAN DIATAS, INILAH METHODOLOGI YANG DIGUNAKAN DAPIG UNTUK PECAHKAN ORANG MELAYU, SEBAB ITU GEREJA, KUIL DAN TOKONG TIDAK TERLIBAT, SEBAB SEKIRANYA SEMUA BADAN - BADAN AGAM LAIN DILAKUKAN MAKA DAPIG AKAN MENERIMA MALAPETAKA, CUKUP MASJID DAN ISLAM DIGUNAKAN SEBAB ADA IBLIS SURUHAN YANG BOLEH MELAKSANAKAN AGENDA TERSEBUT.

TEMAN PERCAYA MEREKA TAHU DYMM SERI PADUKA BAGINDA YANG DIPERTUAN AGONG TIDAK MEMBERI PERKENAN TERMASUK JUGA YANG DIPERTUA NEGERI PULAU PINANG, ITU TAK PENTING, CUMA YANG PENTING CUKUP UMAT ISLAM BERPECAH BAGI MEMBAHASKAN ISU TERSEBUT, CUKUP UNTUK MELIHAT UMAT MELAYU BERPECAH DISETIAP MASJID - MASJID BERDEBAT TETANG BOLEH. TAK BOLEH, SEKALIGUS SETIDAK - TIDAKNYA DAPIG BERJAYA MEMPERBODOHKAN SISTEM MASJID DINEGARA INI SEKALIGUS UMAT ISLAM DIKETAWAKAN OLEH DAPIG.

P/S INI LAH KERJA BERUK - BERUK PAKATAN PEMBANGKANG, YANG PENTING DAPAT PISANG.

3 ulasan:

  1. DEEAYYPIG KIWAK SENGAJE NK LAGA2KAN ORG MELAYU SKANG NIH BROO. KIT SIYAL & CO. BLH GUNAKAN SOCHAI2 PASRAEL UTK BUAT KEJE SAIKO BERMULA DARI INSTITUSI MESJID DAN SURAU2. KLU ORG MELAYU TAK AMIK KISAH, SKET2 LAMA BLEY JD PARAH BROO ISKKKK ADOIYAIII

    BalasPadam
  2. A'kum, memang benar apa yang dikatakan, tahniah penulis hujah yang cukup menyentuh perasaan, saya doakan umat Islam di Pulau Pinang akan sedar dan insaf, dan pertahankanlah kesucian Institusi Mesjid.

    BalasPadam
  3. siaaallllllllllllaaaaaannnnnnnnnnn dapig

    BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda