Selasa, 12 Julai 2011

KARPAL DENGKI!!!! ANU WAR DAN MAT SABU BARU PAKAI WILDCHAIR DAH DAPAT KESIAN RAKYAT!!!!


BULLDOG PUN JELIR LIDAH TENGOK LAKONAN 2 EKOR SPECIES SAMA CUMA NAMA LAIN SIKIT, BULLSHITT.

AKHIRNYA INI LAH ENDING OF STORY BERSHIT YANG NAK DIJAJA MERATA MALAYA BAHAWA MEREKA SEKARANG DAH BERJANGKIT DENGAN PENYAKIT KARPAL SINGH, CUMA KARPAL RASA TERKILAN, DAH BERPULUH TAHUN DIA PAKAI WHEELCHAIR TAK DAPAT KESIAN DARI RAKYAT, MACAM MANA 2 SPECIES BULLSHITT NI BOLEH SENANG SENANG NAK DAPAT KESIAN DARI RAKYAT SEKADAR BERMODALKAN 2 BUAH WHEELCHAIR.

MATLAMAT MENGHALALKAN CARA DAH TAK BERJAYA, ADA KATA 10,000, ADA AKATA 15,000 ADA KATA 20,000, YANG PUAK BERSHIT PULA KATA RATUSAN RIBU, APA PUN JUMLAHNYA YANG AKHIRNYA KEJAYAAN YANG KITA DAPAT LIHAT, 2 SPECIES BULLSHIT NI MEMPROMOSI DIRI DUDUK ATAS WHEELCHAIR, NAK HARAPKAN RAKYAT BAGI LAH SEDIKIT KESIAN KAT 2 SPECIES NI, YANG SEEKOR LAGI SIAP PAKAI PELEKAP TENGKOK MACAM BARU DILEPASKAN DARI IKAT RANTAI.

MAKNANYA CUKUP SUSAH PROSES UNTUK MEMBOLEHKAN 2 SPECIES NI NAK DUDUK ATAS WHEELCHAIR, TERPAKSA KERAH PENGANUT PENGANUT PAS, PKR, DAPIG DAN PSM UNTUK BUAT RUSUHAN JALANAN, HINGGA MENGHURU HARAKAN IBU KOTA, MENYUSAHKAN RAKYAT KL DAN HINGGA MERAGUT 1 NYAWA YANG MESTI MEREKA BERTANGGUNGJAWAB, BARU LAH BERJAYA NAK DUDUK ATAS WHEELCHAIR TERSEBUT. TAHNIAH LE...RAMAI SIKIT AHLI KELAB WHEELCHAIR YANG DIPRESIDENKAN OLEH KARPAL SINGH.

P/S, 2 SPECIES NI BETUL BETUL JADI BAHAN LAWAK!!!! KAH KAH KAH.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda