Rabu, 5 Oktober 2011

AWAS!!!!! MANGSA TERBARU ANU WAR

SAMA SAMA TENGOK SMS YEOP!!!!

SUPRISE!!!!!!!! ITU LAH SINGKAPAN SAKSI TERBARU ANU WAR, NAJWAN HALIMI YANG DIKATAKAN KAWAN KOLEJ SAIFUL BUKHARI YANG MENUDUH SAIFUL SEJAK DI KOLEJ LAGI SUDAH GETIKKAN ANU WAR.ATAU, ADAKAH INI BAKAL MANGSA SETERUSNYA ANU WAR SELEPAS SAIFUL?????? MALAH RAHIMI PUN DALAM KATEGORI JAMBU JUGAK CUMA TAK SEMPAT NAK DIUSIK, PERSOALANNYA KENAPA SEMUA ANAK MUDA YANG TERPILIH UNTUK JADI PEMBANTU ANU WAR SEMUANYA JAMBU JAMBU BELAKA???? HANYA ANU WAR BOLEH MENJELASKANNYA, SIAPA TAHU SEBAB NAJWAN PUN JAMBU JUGA SEPERTI MANGSA MANGSA YANG LAIN, HANYA MASA DAPAT MENENTUKAN, AIR ADA PASANG SURUTNYA, KEHIDUPAN UMPAMA RODA ADAKALA KITA DIATAS ADA KALA KITA DIBAWAH.

JANGAN KITA HIDUP UNTUK DIGUNAKAN ATAU DIPERGGUNAKAN YANG AKHIRNYA KITA MENYESAL SEUMUR HIDUP KITA, HARUS DI INGATKAN PADA SEMUA BAHAWA ALLAH S.W.T BERSAMA ORANG YANG TERANIAYA.

P/S, BUKAN NAJIB DAN ROSMAH DI SEPINA SEBAGAI SAKSI, SEPATUTNYA WAN AZIZAH YANG DISEPINA SEBAB HANYA WAN AZIZAH JE INDIVIDU YANG TIDUR SEKATIL DAN SEBILIK DENGAN ANU WAR DAN BOLEH CURI AIR MANI ANU WAR DAN TUANG DALAM DUBUR SAIFUL!!!!

3 ulasan:

 1. SUPRISE!!!!!!!! ITU LAH SAKSI TERBARU ANU WAR, NAJWAN HALIMI;

  KAK WAN

  MACAM MANA DENGAN MADU BARU NIH ???
  DAH RELA NAK SHARE KA ???

  BalasPadam
 2. KEHKEHKEH ANUWAR BIKIN LAWAK UJUNG TAUN DAA..BAK KATA OMPUTEH NO MONEY NO TALK..TP ANUWAR TOTOK TOO MUCH!..PAKAT EKONOMI GAME MONOPOLI BLEY LAAA HUHUHUHU

  BalasPadam
 3. SALAM BRO CLJ, ITU MADU HASIL LEBAH HUTAN TU BRO, MESTI KAW KAW PUNYA.

  BRO JEFF, KALI NI LAWAK DIA KONON DAH JADI PM BENTANG BADGET UNTUK POKET DIA KAHAKAHKAH

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda