Jumaat, 4 November 2011

AWAS!!!!!!!!!!!!! KAKITANGAN KERAJAAN JIKA PAKATAN PEMBANGKANG PERINTAH NEGARA


LU OLANG JAGA JAGA KALO KITA OLANG PELINTAH

SEBELUM PERGI SOLAT JUMAAT AKU NAK LUAH DULU PERKARA NI, BARU HATI AKU AMAN DAN TENANG BILA BERSOLAT.

INGAT SEMUA KAKITANGAN KERAJAAN, INI KATA KATA PEMIMPIN PAKATAN RAKYAT TONY PUA YANG JUGA PEMIMPIN TINGGI DAPIG, "SEKIRANYA PAKATAN PEMBANGKANG PERINTAH NEGARA, SEPARUH KAKITANGAN KERAJAAN AKAN DIPECAT"

BUKTI SELAMA INI PEKATAN PEMBANGKANG TIDAK MENGHARGAI SEGALA PERGORBANAN DAN KERJA YANG DILAKUKAN OLEH ANDA SEMUA, LAHIR DARI BENAK HATI BUSUK DAN KOTOR MEREKA BAHAWA MEREKA AKAN KELUAR PARANG SAMURAI UNTUK PANCUNG ANDA SEMUA DARI JAWATAN MASING MASING KERANA ANDA SEMUA TIDAK PRODUKTIF SEPERTI KATA NGEH KO HAM DAN KONONNYA MEMBAZIRKAN WANG RAKYAT SMA JUGA ERTINYA JIMAT WANG RAKYAT KATA TONY PHUA

AKU NAK CABAR TONY PHUA, DESAK PULAU PINANG, SELANGOR, KELANTAN DAN KEDAH UNTUK PECAT DULU KAKITANGAN MEREKA, JANGAN CAKAP KELUAR DARI LUBANG TAIK, KATA ORANG PERAK LABUN JE BERDEGOR DEGOR TAPI APA PUN TAK BUAT, KALU BERANI BUKTIKAN DULU DI NEGERI PAKATAN PEMBANGKANG, BARU GENTLEMEN.

AKU NAK TANYA APA RASA KORANG KAKITANGAN KERAJAAN, PEKAK KE, BUAT TAK KESAH KE, SERONOK KE, MALU KE, MARAH KE DENGAN KENYATAAN DARI TONY PHUA??????

KALAU MARAH DAN MALU AMBIL LAH PENDIRIAN UNTUK TOLAK PAKATAN PEMBANGKANG, BANDINGKAN DENGAN KERAJAAN BN, TAK PUTUS PUTUS MEMBELA NASIB KAKITANGAN KERAJAAN BERBANDIGN DENGAN KAKITANGAN SWASTA.

TEPUK DADA TANYA SELERA????????????????????

2 ulasan:

  1. PIGIDAHHHH...TONY PUA INGAT KERAJAAN NEGERI DI BWH FUCKATAN RIOT SEME SUCI2 BELAKE KER??..CELAKERRR ADE LERRR!..TUNGGU MASE NAK KENE SEPAK MASUK LONGKANG JEK BROO KEHKEHKEH

    BalasPadam
  2. Salam bro, sepak masuk lubang taik lagi baik

    BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda