Rabu, 2 Mei 2012

ANTARA BANTU RAKYAT MISKIN DENGAN BIAYA PERUSUH BERSIH, NI A JIZ PENTING KAN PERUSUH!!!


NI A JIZ MENGAKU MEMBIAYAI PERBELANJAAN PERUSUH BERSIH KE
KUALA LUMPUR.

Nak bangunkan Negeri Kelantan tak mampu, ramai rakyat di sana di paras kemiskinan malah miskin tegar, rakyat jauh ketinggal dari arus pembangunan, ramai yang masih tidak mendapat bekalan air bersih TAPI Ni A Jiz mampu bagi duit perbelanjaan pada puak puak BERSHITTTT untuk pergi ke Kuala Lumpur dan buat rusuhan.

Jadi nasihat teman mana - mana rakyat di Kelantan yang masih di paras miskin dan miskin tegar, pergi ke Pejabat atau rumah Ni A Jiz, minta duit belanja untuk menanggung anak bini di rumah.

Ghoyat pada Ni a Jiz yang peteh diminta untuk tanggung anak bini makan adalah kerja baik, masakan tak leh bagi sedangkan nak pergi kerja merusuh di KL boleh bagi.

Ghoyat pada Ni A Jiz, selaku Menteri Besar, kerja nak masuk bekalan air bersih kerja baik, masakan tak leh bagi sedang kan kerja merusuh boleh bagi peteh.

1 ulasan:

 1. Utusan Malaysia Wajib Tubuhkan segmen... sex - gay dan lesbian jika mahu tingkatkan jualan ( Lihat sendiri bukti Transformasi 1 Malaysia Berjaya )
  1~BUKTI 1
  2~BUKTI 2
  3~BUKTI 3
  4~BUKTI 4 * (NEW)
  5~BUKTI 5 * (NEW)
  6~BUKTI 6 * (HOT)

  Jangan segan2... Utusan Malaysia Pasti Boleh Buat!!  Sumpah Aku Akan Lingkupkan Putrajaya Jika Generasi Muda Terengganu Tidak Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
  (Bukti kukuh)
  1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
  2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
  3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
  4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda