Rabu, 15 Ogos 2012

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRIKESEMPATAN DISINI TEMAN INGIN MERAKAMKAN UCAPAN SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDIL FITRI KEPADA SEMUA SAHABAT SAHABAT BLOGGERS, SAHABAT SAHABAT YG SENTIASA HADIR KE BLOG TEMAN DAN KEPADA SELURUH UMAT ISLAM DAN MAAF ZAHIR DAN BATIN SEPANJANG 3 TAHUN PENULISAN TEMAN ADA YG TERASA HATI.

TEMAN AMBIL JUGA KESEMPATAN KEPADA MEREKA MEREKA YANG DI PERANTAUAN TENTU NYA NASIHAT TEMAN PULANG LAH KE KAMPUNG HALAMAN MENJENGUK IBU BAPA KITA DI KAMPUNG DISAMPING ITU MEMANDULAH DENGAN BERHATI HATI DAN PENUH HORMAT TERHADAP PEMANDU LAIN, INGAT YG PENTING NYAWA KERANA ADA INSAN YG SEDANG MENUNGGU KEPULANGAN ANDA.


KEPADA PUAK PUAK PEMBANGKANG AMBIL LAH KESEMPATAN DALAM BULAN RAMADHAN DAN SYAWAL INI UNTUK BERSIKAP LEBIH MULIA DAN BERSOPAN, HENTI LAH SEKETIKA CERAMAH DAN AKTIVITI BERBENTUK TUDUHAN DAN FITNAH, MAKI HAMUN DAN KUTUK KEJI YG MEROSAKKAN UMAT DI BULAN YG PENUH BARAKAH INI.INGAT DALAM KERIANGAN DAN KEGEMBIRAAN KITA, BERTUAH KITA BERADA DI BUMI MALAYSIA TERCINTA BERBANDING MEREKA YANG AMAT BURUK KEHIDUPANNYA DI NEGARA LAIN YG PENUH DENGAN KEMUSNAHAN DAN KESENGSARAAN.

DOA KITA KEPADA ALLAH S.W.T AGAR DIKEKALKAN KESEJAHTERAAN, KEAMANAN, KEMAKMURAN DAN KEMEWAHAN TERHADAP KITA DI BUMI MALAYSIA INI. AMIN.

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDIL FITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN DARI SAYA DDINBUNGA.BLOGSPOT.COM SEKELUARGA.

TAMBUN, KATAKAN TAK NAK ORANG LUAR

7 ulasan:

 1. Setuju dengan saranan saudara ddin bunga. Rakyat mlaysia perlu bersyukur. Mungkin malaysia bukan negara terbaik di dunia tetapi negara kita lebih baik dari negara lain.

  BalasPadam
 2. As'kum, Wak juga ambil kesempatanucap selamat hariraya adul fitr pada tuan dan semua pembaca dan rakyat Malaysia.-WAKJAMU

  BalasPadam
 3. ASSALAM, BB NAK SEMUA TU BUKAN CUKUP SETAKAT BERDOA AJE, USAHA GIGIH DAN KEBIJAKSAAN PERLU BARU ALLAH S.W.T TUNAIKAN.

  WAK, SAMA SAMA KITA.

  BalasPadam
 4. Saya bersyukur diatas nikmat yang dikurniakan oleh allah kepada saya dan terima kasih kepada kerajaan bn. selamat hari raya aidil fitri maaf zahir dan batin.

  BalasPadam
 5. Tuan apa maksud Tambun tak nak orang luar? selamat Hari Raya Maaf zahir & Batin

  BalasPadam
 6. SALAM LEBARAN MINAL AIDIL WAL FAIZIN MAAF ZAHIR DAN BATIN KPD BRO DAN SEKELUARGA

  BalasPadam
 7. ASSALAM, MAAF SEMUA LAMBAT RESPOND, SDRI MS SAMA2 KITA BERSYUKUR DAN TERIMA KASIH KEPADA KERAJAAN BN.

  SDR. ANON, MAKSUDNYA DIFAHAMKAN PIMPINAN UMNO BAHAGIAN TAMBUN SUDAH 6 TERM (LEBIH KURANG 30 TAHUN) MENDAPAT WAKIL RAKYAT DI DUN ULU KINTA NYA CALON DARI LUAR UMNO TAMBUN, KINI UMNO BAHAGIAN TAMBUN SUDAH TIBA MASA MENUNTUT KEMBALI DUN ULU KINTA DISERAH KEMBALI KEPADA PEMIMPIN UMNO TEMPATAN YG MUDA, GRADUATE DAH TERLATIH.

  BRO JEFF, SAMA SAMA KITA, TAK ADA DUIT RAYA KER. KEHKEHKEH

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda