Rabu, 9 Januari 2013

HUDUD PUN PAS TAKUT DITENGKING. NAK HARAP PERTAHANKAN KALIMAH ALLAH S.W.T????


APA NAK JADI DENGAN MASA DEPAN AGAMA ISLAM KITA DI MALAYSIA INI, JIKA DILIHAT AKAN PERMAINAN KOTOR POLITIK PARTI SEPERTI PAS TENTU KITA DAPAT BAYANGKAN MASA DEPAN ISLAM MALAYSIA AKAN JADI SEPERTI ISLAM INDONESIA SATU KELUARGA AGAMA BERLAINAN.

SUDAH LE HUDUD TERPAKSA TUNDUK KEPADA TENGKINGAN DAP, SUDAH LE SEKS LUAR TABIE ATAU LGBT IKUT TELUNJUK PKR, HINGGA KAN SANGGUP KALIMAH ALLAH S.W.T PUN DIGADAI KEPADA AGAMA LAIN. SUDAH LE SYIAR ISLAM PUN TAK MAMPU NAK DIBANGUNKAN, SUDAH LE INFRASTRUKTUR AGAMA PUN MENGHARAPKAN KERAJAAN BN BANGUNKAN, HANYA YANG MEREKA TAHU GUNA AGAMA ISLAM UNTUK TARIK UNDI MELAYU, GUNA ISLAM JUGA UNTUK TARIK UNDI BANGSA LAIN.

APA HAK HADI AWANG, NIK A JIZ, MAT SABU, ANU WAR  UNTUK MENENTUKAN DAN MEMUTUSKAN KALIMAH ALLAH S.W.T INI DIGADAIKAN KEGUNAAN KEPADA AGAMA LAIN????????? ISLAM BUKAN HAK MEREKA BEREMPAT!!!! KALIMAH ALLAH S.W.T  BUKAN HAK MEREKA BEREMPAT UNTUK DIBERI KEPADA AGAMA LAIN.

JIKA HADI KATA AGAMA LAIN BOLEH GUNA KALIMAH ALLAH SELAGI MEREKA MENGGUNAKAN DENGAN BAIK, TEMAN NAK MINTA HADI KAWAL DIRI SENDIRI DULU JANGAN SEDAP MULUT MENGKAFIRKAN ISLAM LAIN, KAWAL PUAK - PUAK ESKTREME PAS DULU DARI MEMFITNAH ORANG ISLAM LAIN, KAWAL ANU WAR DULU DARI MEMPERJUANGKAN LGBT, KAWAL OSTADZAH ABBY BODY DULU DARI SEDAP MULUT MENGGUNAKAN OTAK SENDIRI MENTAFSIR ISLAM, BARU LAH AWAK BOLEH KAWAL PENGANUT AGAMA LAIN DARI MENYALAHGUNAKAN KALIMAH ALLAH S.W.T., JIKA ITU TAK TERRKAWAL JANGAN SEMBANG LA!!!.

JELAS ULAMA PAS HANYA ULAR LIDI DALAM SEMAK SAJA KELAKUAN MEREKA, HADI NIK A JIZ DAN MAT SABU SUDAH CUKUP UNTUK MEROSAKKAN ISLAM, JANGAN FIKIRKAN PERKARA KECIL LAIN UNTUK BANGUNKAN ISLAM, JIKA PERKARA POKOK UNTUK PERTAHANKAN KALIMAH ALLAH S.W.T PUN TAK DILAYAN OLEH PIMPINAN SENDIRI, CUKUP PEGANG GELARAN SEKADAR LUSUH KAN KETAYAP DENGAN SERBAN JE ULAMA PAS.

JANGAN HARAP UNTUK MENTADBIR SEBUAH NEGARA SEDANGKAN DALAM HAL AGAMA PUN TERLIHAT OLEH RAKYAT TAK MAMPU UNTUK DI TADBIR, USAH CERITA TENTANG EKONOMI, KEWANGAN, PEMBANGUNAN, SAINS DAN TEKNOLOGI DAN SEBAGAINYA.

KEMAMPUAN HADI, NIK AJIZ DDAN MAT SABU HANYA DIGUNAKAN OLEH PENGANUT LAIN UNTUK DUTA MEREKA MEMPORAKPERANDAKAN UMAT ISLAM, AGAR RUNTUK KEKUATAN ISLAM DI MALAYSIA, AKHIRNYA NANTI AGAMA PANCASILA SEPERTI DI INDONESIA AKAN TERSEBAR, ITU LAH YANG NYATA DAN TERBUKTI.

SAMA - SAMA KITA FIKIRKAN.
4 ulasan:

 1. SLM BRO...NI BKN PSL TAHALUL SIYASI LG BROO.. NI SEME KEPERCAYAAN TAHAYUL BASI PAS!...LAST2 AGAMA ISLAM DAH KENE GADAI...TAKPE LER BROO...BIAR PENGANUT PAS JEK GADAI AMALAN DIORANG...KITA TERUSKAN KASI PENERANGAN AKAN KEBAHALULAN PENGANUT PAS KAT RAKYAT HUHUHUHU

  BalasPadam
 2. aku doa biar Allah Subhanahuwataala turun kan bala kepada parti pas dan sekutunya amin

  BalasPadam
 3. Wahhhh.... Blog bro semakin cantik...

  BalasPadam
 4. ASSALAM, BRO JEFF, YES BRO.

  SDR ANON, KITA BIAR DOAKAN BAIK2 PADA UMAT ISLAM, JANGAN TERIKUT AMLAN SSOSAT PUAK KHAWARIJ PAIH, KITA ORANG BAIK2, ALLAH S.W.T MAHA MENGETAHUI.

  BRO BB, ALAHAI..SEKADAR MELEPAS SESAK BILA ADA KELAPANGAN HEHEHE

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda