Isnin, 3 Ogos 2009

TEMAN SOKONG DESAKAN BLOGGERS PEMBELA NEGARA


1.BPN memandang berat tindakan blogger pembangkang di sini( http://www.malaysiawaves.com/) yang telah menyamakan Mufti Perak dengan gelaran pelacur.

2. Perbuatan ini sangat tidak patut dan begitu menghina seorang Mufti yang begitu dimuliakan di sisi masyarakat sebagai ikutan dalam hal hal agama Islam. Apatah lagi beliau dilantik dan dipilih oleh Sultan Perak sendiri selaku Ketua Agama Islam negeri Perak.

3. Mufti Perak tidak pernah menjadi ahli mana-mana parti mahupun memegang jawatan politik dan bukan orang politik.. Seharusnya tidak patut beliau menjadi sasaran kecaman atau penghinaan yang memalukan tersebut meskipun ada pandangan beliau tidak disenangi oleh mereka..

4. BPN mendesak agar tindakan tegas dan keras dikenakan terhadap blogger Malaysiawave ini dan juga mana-mana blogger yang berani menghina tokoh agama di negara kita, yang mana jika tidak dibendung dari sekarang ia boleh menggalakkan rakyat Malaysia untuk menghina tokoh agama seperti Mufti ini yang jelas tidak ada kepentingan politik di dalam berfatwa atau memberi pandangan.

5. Diharap suara Blogger Pembela Negara ( BPN ) ini akan dibaca dan disebarkan agar menjadi isu yang tidak akan berulang lagi pada masa akan datang.

Pesanan : Mohon diulas, disebar luas isu ini oleh sahabat sahabat BPN atau tidak sehinggalah ia diambil tindakan oleh pihak berkuasa negara kita. Ayoh barisan BPN rapatkan saf...kumpulan kita tetap masih relevan membela kebenaran.

Yang benar,

Abangtuah
TYDP II Blogger Pembela Negara

Disediakan oleh,

Panglima Perang Cyber
Ydp Blogger Pembela Negara

komen penulis,

Tindakan memonopoli Islam oleh puak - puak PAih harus ditentang, melalui balachi-balachi nya seperti malaysiawave harus dikutuk sekeras - kerasnya.

Islam mesti PAih, benar-benar mengelirukan rakyat, apabila terdapat Mufti-mufti yang berkecuali tetapi mengambil sikap berani menegur maka mufti tersebut akan dicaci amat hina sekali kerana tidak berpihak kepada mereka.

Bangkit lah cerdik pandai Islam, para ulamak, para ustaz dan ustazah, para imam dan seluruh rakyat Islam yang cintakan Islam agar menentang dan mengutuk kerja pewaris puak khawarij ini yang amat keji oleh PAih dan malaysiawave ini.

TEMAN MENYOKONG SETEGUHNYA TINDAKAN BPN UNTUK MENGUTUK http://www.malaysiawave.com INI DEMI AGAMA, BANGSA DAN NEGARA.

Wassalam

2 ulasan:

 1. SALAM BRO..

  KAWAN BAGI PIHAK BLOGGER BPN MENGUCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH..

  SOKONGAN DARI BRO AMAT-AMAT DIHARGAI..

  BalasPadam
 2. salam, bro no hal..... agak slow bro sejak dua mejak ni? ya lah mungkin sibuk cari makan ye tak.kita bukan bloggers bergaji...

  TQ bro...support blog teman, kalau bro tak support dan beri publisiti harus tak ada yang datang lawat blog teman al malum lah orang baru...he..he..

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda