Jumaat, 11 Februari 2011

KES MAHKAMAH -SEMUA RAKYAT SELANGOR PUN LAYAK MENUNTUT BAYARAN GUAMAN!!!!

EKORAN DARI KEPUTUSAN KHALID GAGAP DAN EXCO - EXCO SASAU PAKATAN RAKYAT MEMBERI HAK KEISTIMEWAAN KEPADA SUHAIMI DENGAN MEBIAYAAI KOS GUAMAN YANG DIBARISI DENGAN LAWYER BURUK - LAWYER BURUK PAKATAN RAKYAT DIATAS KES SERIUS MENDERHAKA KEPADA DYMM SULTAN SELANGOR AMAT MENGEMBIRAKAN RAKYAT SELANGOR.


MEREKA JUGA BERHAK, MEREKA JUGA RAKYAT SELANGOR MALAH MEREKA YANG MENGUNDI PAKATAN RAKYAT HINGGA BARISAN KHALID GAGAP DAN WAKIL - WAKIL RAKYAT SASAUNYA MENDAPAT MENDUDUKI KERUSI EMPUK MALAHAN JIKA ADA KES DI MAHKAMAH PUN AKAN DIBIAYAI OLEH KERAJAAN SELANGOR MAKA MEREKA JUGA LAYAK MENDAPAT PEMBIAYAAN UNTUK BAYARAN GUAMAN APATAH LAGI KESALAHAN MEREKA BUKAN KESALAHAN BESAR "MENDERHAKA KEPADA RAJA".


OLEH ITU SELURUH RAKYAT SELANGOR YANG BERHADAPAN DENGAN KES MAHKAMAH BOLEH LAH PERGI BERAMAI - RAMAI PERGI KE PEJABAT KHALID GAGAP ATAU PEJABAT WAKIL RAKYAT PAKATAN RAKYAT MASING - MASING UNTUK MENUNTUT HAK TERISTIMEWA DARI KERAJAAN NEGERI SELANGOR.


TUNTUT LAH HAK ANDA SEBAGAI PENGUNDI PAKATAN RAKYAT!!!! JALANKAN TANGGUNGJAWAB ANDA.

4 ulasan:

 1. SOKONGGGGG!..GAGAP X BLEY BERAT BUAH SBLAH!..KENE SAMARATA SAMARASE KEHKEHKEH

  BalasPadam
 2. kata lah bn yg buat saya rasa meletop kena gasak

  BalasPadam
 3. SALAM BRO JEF, MENGALAKKAN WAKIL2 RAKYAT PR MELANGGAR UNDANG2, APA TAKUT KERAJAAN NEGERI BOLEH BAYAR.LEBIH BAIK DARI GUNA DUIT RAKYAT, PR BUAT USUL DALAM DEWAN UNDANGAN NEGERI GUBAL UNDANG2 NEGERI WAKIL RAKYAT KEBAL DARI UNDANG2 SELANGOR.

  BalasPadam
 4. Salam, bro anon, rakyat kena nilaikan dengan bijaksana. selama ni kita aman damai sekarang apabila pembangkang perolih kuasa sikit di beberapa negeri baru kita nampak sinario politik berubah dan huru hara sana sini dan kekecohan dalam sistem undang2 berlaku.

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda