Selasa, 1 Mac 2011

ANWAR PENGEMIS KENA KENCING DI UK RAYA PARLIMEN TAMBUN


SOI PUNYA ORANG TAMBUN, 15 SEN SEDEKAH KAT AKU

PADA 28.2.2011 HARI ISNIN PENULIS SEMPAT KE SATU TAMAN PERUMAHAN DI UK RAYA DALAM DUN ULU KINTA PARLIMEN TAMBUN BAGI MENDAPAT BAHAN APABILA MENDAPAT MAKLUMAT HEBOH BAHAWA KETUA UMUM PKR YANG DIKATAKAN SANGAT HEBAT ANWAR IBRA AKAN HADIR DISATU MAJLIS CERAMAH DAN PENYERAHAN BORANG PKR OLEH 240 ORANG KAUM INDIA YANG DIKETUAI OLEH MANUSIA BERNAMA SEGAR YANG SEMEMANGNYA AHLI PKR DI PARLIMEN TAMBUN KONONNYA BARU NAK MASUK PKR, BORANG AKAN DISERAH KEPADA ANWAR PADA MAJLIS TERSEBUT DENGAN 240 ORANG DIJANGKA BERBARIS BERAMAI - RAMAI MENYERAH BORANG TERSEBUT.

KALAU TEMAN PUN MARAH DAN MALU YEOP!!!, INI KAN PULAK ANWAR YANG MEMANGNYA KEPALA PANAS BARAN, SETIBA ANWAR DIKAWASAN TERSEBUT AMAT MENGEJUTKAN HINGGA ANWAR HANYA MAMPU BERHENTI SEKEJAP SAJA, APA TAK NYA YANG MENUNGGU ANWAR PUNYA LE RAMAINYA HINGGA ANWAR NYARIS TAK KENA SAKIT JANTUNG, YANG MENYAMBUT UNTUK MENDENGAR CERAMAH ANWAR SERAMAI 30,000 (EHH!!! EHH!!! SORRY TYPING ERROR) 30 ORANG SAJA YEOP!!! BORANG PKR YANG DI SERAHKAN 15 ORANG DENGAN 15 BORANG, AMBIL BORANG TERUS MASUK KERETA CABUT YEOP!!!! SI ANWAR.

ANWAR PENGEMIS POLITIK YEOP!!! SUSAH PAYAH DATANG TERHEGEH - HEGEH DENGAN KURUS KERING BAWA BATANG (BATANG TONGKAT YEOP!!!) MENGEMIS DI DUN ULU KINTA HANYA DAPAT SEDEKAH 15 SEN JE YEOP!!!, DALAM HATI ANWAR PUNYA LE MERAMPUIH DENGAN ORANG TAMBUN YANG KEDEKUT SEDEKAH KAT DIA 15 SEN JE MALAH DIKENCING DIK AHLI SENDIRI.

TEMAN NAK NASIHAT LE PADA ANWAR PENGEMIS POLITIK NI, LEBIH BAIK TUMPU PERGI MAHKAMAH, HARI NI NAK TERKELUAR DAH AIR MANI SIAPA DALAM JUBUR SAIFUL????, LEBIH BAIK DARI SEKARANG TUKAR JE KETUA PEGUAM BELA, SI KARPAL TU SEBAB DIA HANYA NAK MENJATUHKAN AWAK SUPAYA PKR MELUKUT DITEPI PUNGKOK DAPIG, SEBAB DIA TAHU AWAK MEMANG KAKI ALJUBURI SEJAK DULU LAGI.

DI PARLIMEN TAMBUN SEMUA RAKYAT KENAL WAKIL - WAKIL RAKYAT NYA SEPERTI YB DATO SERI AHMAD HUSNI HANADZLAH, MENTERI KEWANGAN 11 SEORANG YANG TAK TAHU ERTI PENAT DAN CUKUP KOMITED DENGAN RAKYAT BERBILANG KAUM, WAKIL RAKYAT ULU KINTA YB DATO RUSNAH KASSIM, ANAK TEMPATAN TINGGAL DI KG TERSUSUN BATU 6 ULU KINTA YANG SEMUA ORANG TAHU SENTIASA BERSAMA RAKYAT, DI DUN MANJOI, YB DATO NADZRI ISMAIL YANG SUDAH 4 TERM JADI WAKIL RAKYAT YANG SENTIASA MEMBANTU RAKYAT. JADI BAGI TEMAN LEBIH BAIK USAH DIGANGGU KAWASAN PARLIMEN TAMBUN YANG TERBUKTI KEHADIRAN PEMBANGKANG TIDAK DIALU - ALUKAN DAN HARUS DIINGAT PARLIMEN TAMBUN ADALAH SATU BAHAGIAN DALAM NEGERI PERAK DAN DAERAH KINTA DIKENALI SEBAGAI KUBU KUAT BARISAN NASIONAL, INI TERBUKTI DENGAN PERISTIWA KEHADIRAN ANWAR PENGEMIS.

2 ulasan:

  1. lost world of tambun2 Mac 2011 pada 10:45 PG

    yeeehhaaa padan muka dia, hindraff pun tak ndak sokong dia.

    BalasPadam
  2. Salam, sdr LWOT, Anwar dah tak releven ladi dah, umur pun dah 65tahun dah tua banding pemimpin BN DS Najib baru 58 tahun, lebih baik kita pilih yang muda banding yang tua dan bermasalah.

    semua kaum dah bijak menilai mana baik buruknya.

    BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda