Rabu, 29 Jun 2011

POLIS BAGI BUAT DALAM STADIUM TAK MAHU!!!! PILIH NAK BUAT ATAS JALAN, NAK KATA BERSIH BERHIMPUN SECARA AMAN!!!! PIIIRRRRAAAAHHH CHIT.

POLIS SERBU PEJABAT SEKTRETARIAT BERSIH

PENGAJUR KATA INI HAK ASASI UNTUK BERHIMPUN, "KAMI AKAN BERHIMPUN SECARA AMAN, KENAPA MESTI DISEKAT".

POLIS PULAK KATA, KALAU NAK BERHIMPUN SECARA AMAN KENAPA TOLAK TAWARAN POLIS MENCADANGKAN BERSIH BERHIMPUN DALAM STADIUM, DAN MAHU JUGA BERHIMPUN ATAS JALAN.

INI MENWUJUDKAN SYAK WASANGKA YANG CUKUP KUAT, TIDAK KAH INI ADA MAKSUD DAN NIAT SEMATA - MATA UNTUK MENGHURU HARA KAN IBU NEGARA DAN ADA NIAT UNTUK MEMERANGI YANG DIPERTUAN AGONG, DENGAN BEBERAPA KES TANGKAPAN DI NEGERI UTARA NEGARA. SALAH KAH POLIS MENJALANKAN KEWAJIPAN YANG AKHIRNYA JIKA DIBIAR HURU HARA, RAKYAT JUGA YANG HENTAM POLIS.

CAKAP SAJA NAK HIMPUN SECARA AMAN, TETAPI ADA NIAT BERSIH YANG AMAT KOTOR, JANGAN SALAHKAN POLIS APABILA MEREKA MENGAMBIL TINDAKAN UNTUK MEMBENTERAS PERHIMPUNAN HARAM YANG BERNIAT UNTUK MENJATUHKAN KERAJAAN MELALUI TUNJUK PERASAAN, JANGAN SALAHKAN POLIS KERANA BERTINDAK ATAS POLIS MENERIMA LEBIH 1200 LAPORAN POLIS MEMBANTAH PERHIMPUNAN HARAM, JANGAN SALAHKAN POLIS KERANA SEBELUM INI BERBAGAI - BAGAI NASIHAT DAN AMARAN SUDAH DIBERI, JANGAN SALAHKAN POLIS KERANA TIDAK BERTOLAK ANSUR, SEMUANYA SUDAH POLIS LAKUKAN, AKHIRNYA YANG DEGIL ADALAH AMBIGAY DAN PUAK - PUAK HARAMJADAH BERSIH.

BAGI KAMI RAKYAT YANG CINTAKAN KEAMANAN DAN DEMOKRASI YANG TERPIMPIN KAMI PUJI TINDAKAN POLIS YANG TEGAS DAN BENTERAS SEBELUM TERLAMBAT, INGAT!!! TAK GUNA BERTINDAK JIKA SUDAH HURU HARA. TAHNIAH POLIS DAN MENTERI KDN, KERANA CAKAP SERUPA BIKIN, BUKAN MACAM BERSIH CAKAP TAK SERUPA BIKIN.

JIKA BERSIH TAK SOMBONG DAN BONGKAK , MENDENGAR NASIHAT POLIS DAN PENGERUSI SPR AGAR DIADAKAN DIDALAM STADIUM, MANAKALA SPR KATA GUNAKAN DEWAN PARLIMEN UNTUK MENGUBAH AKTA DAN UNDANG - UNDANG PILIHANRAYA JIKA ADA YANG TAK PUAS HATI, KAN KE INI SECARA AMAN TAK PERLU NAK KECOH - KECOH.

KITA TENTANG HABIS - HABISAN SPECIES PEROSAK NEGARA.

9 ulasan:

 1. Assalamualaikum, Jika semua pihak menghormati undang - undang dan tak menganggap buruk sangka pada penguatkuasa, negara insyaallah akan aman, masalahnya apabila ada anasir yang memburuk - buruk kan polis, mahkamah dan institusi penguatkuasa maka jadi lah perkara - perkara sebegini, wak risau melihat keadaan ini, adakah cucu cicit wak akan selamat di kemudian hari. terima kasih polis kerana bertindak menjaga majoriti hak rakyat Malaysia.

  BalasPadam
 2. salam bro,

  dorang ni tak boleh berhimpun kat Stadium sebab itu tempat suci puak-juak pakatan. Stadium adalah tempat beribadat org islam dan ulama pakatan, tempat solat hajat untuk mengelak fitnah.. Kat jalanraya okla sebab situ sesuai untuk sebar fitnah..

  BalasPadam
 3. FUCKATAN RIOT DAH NEKAD NAK TENTANG RAKYAT DAN YG DI PERTUAN AGONG. JADI APA PILIHAN KITA SBG RAKYAT MARHAEN? KEPENTINGAN MAJORITI MESTI DI UTAMAKAN. KLU DIORANG NK BERPERANG JUGAK..PHM2 AJE LAA HUHUHU

  BalasPadam
 4. Salam, Wak, inilah perangai seburuk buruk manusia, kata YB Zulkifli Nordin, Anu War Gergasi yg banyak muka, makna nya apa pun dia ni sanggup lakukan demi dapat jadi PM. biar rosak negara, bila aku jadi PM aku betul kan balik, masalahnya boleh kah di betulkan jika sudah rosak. kita tak boleh memperjudikan untong nasib ditangan orang yg peragai nya kita tahu amat buruk.

  BalasPadam
 5. Salam, Apai, otak beruk beruk ni dah terbalik, stadium di buat tempat sembahyang, Jalanraya dibuat tempat berhimpun, Masjid dia buat tempat maki hamun. Bersih ke tu.

  BalasPadam
 6. Salam, bro Jeff., semangat je berdegor degor, bila kena dgn Polis terkencing dalam seluor.

  BalasPadam
 7. ini semuanya setan yang bertopeng manusia, diberi peha mahukan betis.... benteras habis habisan manusia yang begini. - Raruk

  BalasPadam
 8. saya mewakili pihak mykmu.net ingin menarik perhatian pihak tuan
  bahawasanya...laman web mykmu.net akan mengadakan Majlis Himpunan penulis penulis maya pada november ini, Insya'Allah ..Perdana Menteri Malaysia turut akan menghadiri majlis tersebut tarikh resmi akan diberitahu kelak...

  Buat masa ini apa yang boleh saya beritahu majlis berkemungkinan diadakan di lembah klang dan penginapan akan disediakan bagi peserta yang datang dari luar lembah klang...


  andai berminat sila beri nama, blog anda dan no tel untuk dihubungi..


  Tuan boleh menghubungi saya di email dkds@mykmu.net

  BalasPadam
 9. SALAM BRO ANON, KITA TENTANG HABIS - HABISAN.

  SALAM BRO RSB, THANKS ATAS JEMPUTAN, INSYAALLAH.

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda