Isnin, 4 Julai 2011

RAKYAT SUDAH TAHU BERSHITTT ADALAH ANGKARA PAS, PKR, DAPIG DAN PSM!!!! NAK SEMBUNYI ATAS NAMA BERSHITTT

SETAN BERSHITTTT

SELAMA INI PEMBANGKANG HANYA MAIN WAYANG DAN BERSEMBUNYI DI BELAKANG BERSHITTTT, MODUS OPERANDI SEPERTI SEBELUM INI LAIN TAK BUKAN MENCIPTA SATU NAMA UNTUK MENGHURU HARA KAN NEGARA UNTUK MEMBURUKKAN KERAJAAN AGAR KERAJAAN DIJATUHKAN DAN MISI UNTUK MENGALIH PERHATIAN KES LIWAT ANU WAR YANG AKAN MASUK SEMULA MAHKAMAH PADA 16 JULAI 2011.

SEKARANG INI SUDAH JELAS BAHAWA YANG MENDALANGI UNTUK BERLAKU PERHIMPUNAN HARAM ATAS NAMA APA PUN, RUSUHAN, TUNJUK PERASAAN, DEMOSTRASI SEMUANYA ADALAH ANJURAN PAS, PKR, DAPIG DAN PSM, SEMUA BAPUK - BAPUK INI TAK BERANI UNTUK MENUNJUK MUKA PADA AWALNYA KINI SUDAH TAK BERDAYA UNTUK BERSEMBUNYI LAGI APABILA BEBERAPA AHLI PARLIMEN DAN WAKIL RAKYAT PEMBANGKANG DI TAHAN POLIS.

TUJUAN SOROK MUKA DAN SEMBUNYI BELAKANG BERSHITTT SUDAH TENTU KERANA TAKUT RAKYAT TIDAK MENYOKONG KERANA TINDAKAN TAK BERETIKA YANG MEREKA LAKUKAN MENYUSAH RAKYAT AKHIRNYA.

INI LAH PERANGAI HARAMJADAH DAN PENGKHIANAT MENGGUNAKAN RAKYAT, MEMBOHONGI RAKYAT, MEMPALITKAN RAKYAT DALAM USAHA BURUK MEREKA, TAK MAMPU JATUHKAN MELALUI PILIHANRAYA AJAK RAKYAT MENJATUHKAN KERAJAAN SECARA RUSUHAN SEPERTI DI THAILAND, NAIK NYA ABISHIT SEBAGAI PM THAILAND MELALUI STRATEGI MERUSUH.

2 ulasan:

  1. BERSHIT BTUL2 DH JADI TAIK LA BROO. AMBINGAI & KONCO2 KOMUNIS SENGAJE HASUT PASRAEL SUPAYA DIORANG BERANI TENTANG YG DI PERTUAN AGUNG. KLU PASRAEL BERANI, KOMUNIS TUMPANG SEMANGKOK DARI BELAKANG JEK...HARKKK PTUIHHH!!

    BalasPadam
  2. SALAM BRO, DENGORNYA MACAM SERIUS JE PUAK2 HARAMJADAH NI NAK MATI MATIAN TUJUAN SATU NEGARA LUAR BANTU CAMPURTANGAN.

    BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda