Selasa, 5 Julai 2011

AMBIGA DAN BERSHITTTT BUKAN SEKADAR PILIHANRAYA TETAPI LEBIH DARI ITU UNTUK NEGARA LUAR CAMPURTANGAN JATUHKAN MALAYSIA MELALUI RUSUHAN!!!!!


NIAT BERSIH LEBIH BESAR LAGI DARI MATLAMAT ASAL UNTUK MENUNTUT PILIHANRAYA YANG BERSIH, MAKIN LAMA MAKIN JELAS KITA LIHAT DENGAN BEBERAPA TANGKAPAN BERUNSURKAN KEGIATAN SUBVERSIF DAN BEBERAPA SIRI TANGKAPAN KERANA MENGHASUT DAN TERBARU PALING MENGEMPARKAN 2 PERTEMUAN PIHAK POLIS SEPERTI BOM MOLOTOV, SENJATA PARANG, MERCUN DAN BARANGAN LAIN YANG DIPERCAYAI BERKAITAN DENGAN GERAKAN BERSIH DI PERTAMA KOMPLEKS DAN DI JALAN GOMBAK AMAT SERIUS.

BERDASARKAN PERSIAPAN SENJATA - SENJATA TERSEBUT MUNGKIN JUGA BOLEH DIANGGAPKAN SEKARANG INI PUAK BERSIH KEMUNGKINAN TELAH MENYUSUP KUMPULAN MEREKA AWAL - AWAL LAGI KE IBU KOTA KUALA LUMPUR DENGAN MENYEWA DAN MENEMPATKAN DIBEBERAPA LOKASI TERLEBIH AWAL BAGI MEMUDAHKAN MEREKA UNTUK BERKUMPUL DI KL TANPA SEKATAN DARI PIHAK BERKUASA APA TIBA MASA NYA KELAK.

BOLEH DIKATAKAN PERANCANGAN UNTUK MELANCARKAN RUSUHAN DI IBU NEGARA TELAH DIRANCANG DI LUAR NEGARA DAN PERANCANGAN INI DIBUAT SEKIAN LAMA DAN RAPI, BEBERAPA KEJADIAN PROVOKASI YANG MELIBATKAN WAKIL RAKYAT PEMBANGKANG, SIRI MENGHASUT, PENGLIBATAN AHLI PARLIMEN DIDALAM BANGUNAN PARLIMEN, PERTEMUAN BARANGAN SENJATA DAN SEBAGAINYA KEMUNGKINAN BERTUJUAN SEMEMANGNYA UNTUK DIKESAN DAN DIAMBIL TINDAKAN OLEH PIHAK BERKUASA, AGAR INI SEMUA MENJADI BUKTI KELAK DALAM APA JUGA KEMUNGKINAN YANG TIMBUL SEHINGGA MEMBOLEHKAN CAMPURTANGAN DARI LUAR BERLAKU.

RUSUHAN KALI INI DIRANCANG UNTUK MENJADIKAN SUASANA HURU HARA BERGANDA DARI BERSIH 1.0 KEMUNGKINAN BERLAKU KECEDERAAN, KEMUSNAHAN MALAH KEMUNGKINAN KEMATIAN BERLAKU JIKA DILIHAT PERSEDIAN BOM MOLOTOV DI TEMPAT TEMPAT TERTENTU BAHAN TERSBUT SUDAH DISEDIAKAN, YANG AKHIRNYA PIHAK BERSIH AKAN MENUDUH KERAJAAN MENDALANGI SEGALA YANG BERLAKU, KERAJAAN YANG BERSALAH MENGHALANG PERHIMPUNAN YANG DIKATAKAN OLEH AMBIGA BAHAWA KAMI BERHIMPUN SECARA AMAN TETAPI DI PROVOK OLEH POLIS ATAU KERAJAAN.

BAYANG KAN APABILA PERKARA - PERKARA INI BERLAKU KELAK, MAKA AMBIGA, ANU WAR AKAN MENUNTUT AGAR PBB DAN NEGARA BESAR LUAR UNTUK CAMPURTANGAN KONONNYA ATAS HAK ASASI MANUSIA DAN KERAJAAN DITUDUH BERTINDAK GANAS.

MENGAMBIL KIRA DARI BANYAK PERKARA YANG SAMA TELAH BERLAKU DINEGARA SEPERTI THAILAND, MESIR, SYRIA DAN LAIN - LAIN NEGARA YANG JATUHKAN BERMULA AKIBAT RUSUHAN DAN AKHIRNYA KUASA LUAR CAMPURTANGAN.

MUNGKIN JUGA SEDIKIT REDA APABILA DYMM SERI PADUKA BAGINDA YANG DIPERTUAN AGONG TELAH BERTITAH MELARANG RAKYAT AGAR MENYERTAI BERSIH DAN PERHIMPUNAN HARAM MEMBUAT PUAK - PUAK YANG MASIH MENJUNJUNG KASIH TUANKU MEMBUAT PUAK - PUAK INI MUNGKIN TERCUAK SEDIKIT.

HARAPAN PENULIS AGAR POLIS LIPAT GANDA KAN PENCEGAHAN AWAL, TERUSKAN USAHA AGAR DAPAT MEMATAHKAN SEBELUM MENJADI PARAH DAN MEMBOLEHKAN KUMPULAN PENGKHIANAT INI MENDAPAT BANTUAN DARI NEGARA LUAR.

NEGARA KITA NEGARA BERDAULAT DAN BERMARUAH.

5 ulasan:

 1. kalau betul lah apa yang dikataka, memang mereka mereka ini komunis berwajah baru dan harus di musnahkan.

  BalasPadam
 2. SALAM, SDR ANON INI PUAK - PUAK YANG BUAT KERJA KERJA TAK BETUL TAPI GUNA TIPU HELAH UNTUK MEMBETULKAN JUGA KERJA MEREKA, ADA RAKYAT YANG TAK MAMPU BERFIKIR PANJANG AKAN TERPENGARUH...INI CARA KUMPULAN SUBVERSIF ZAMAN KINI, KITA KENA HATI HATI.

  BalasPadam
 3. Assalam penulisan yg bgs harap dapat link kan blog saya
  http://pejuangbangsa57.blogspot.com

  Saya akan link kan blog tuna untuk tatapan pengunjung blog saya terima kasih...

  BalasPadam
 4. SALAM, BRO PEJUANG BANGSA, TQ SUDI HADIR KE BLOG TEMAN, INSYAALLAH.

  BalasPadam
 5. PENDEMO BERSHIT BLEH LONGGOK RAMAI2 KAT STADIUM PASTU CUCI BONTOT MASING2 DGN KLOROX KEHKEHKEHKEH

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda