Selasa, 19 Julai 2011

NI A JAR TAGIH SIMPATI MINTA BERTANDING KAWASAN DAPIG UNTUK SELAMAT KAN DIRI DI PRU 13!!!!


DIKHABARKAN MENJELANG PRU13 NI A JAR DAH MULA GELISAH DAN MENURUT RAKAN RAPATNYA NI A JAR SEDANG MERANCANG UNTUK TINGGALKAN PASIR PANJANG DAN AKAN MENCARI KERUSI SELAMAT DI KAWASAN DAPIG BERTANDING.

NI A JAR SEDANG BERUNDING DENGAN NGEH KO HAM UNTUK MENDAPAT KERUSI DI KAWASAN DAPIG DAN MENJANJIKAN BEBERAPA KEHENDAK DARI NGEH UNTUK DITUNAIKAN SEKIRA PAKATAN PEMBANGKANG MEMERINTAH NEGERI PERAK TERMASUKLAH MENAWARKAN EXCO KANAN KEPADA NI A JAR JIKA PR KEMBALI MEMERINTAH, KERANA DIKATAKAN BAHAWA NGEH SUDAH ADA CALON MELAYU DAPIG UNTUK DILETAKKAN SEBAGAI MB PERAK. BAGI NI A JAR YANG PENTING KEDUDUKAN DIRI BELIAU DAN PENGANTUNGAN BELIAU TERHADAP PENGUNDI CINA DAPIG KERANA BELIAU ADALAH DARAH CINA.

PASIR PANJANG TIDAK SELAMAT LAGI, KERANA PADA DASARNYA PASIR PANJANG MAJORITINYA ADALAH PENGUNDI KAUM INDIA DAN MELAYU KEDUA TERBESAR DI SANA, PENGUNDI DI PASIR PANJANG MULA MEMBERONTAK DAN MERASA DI ANAK TIRI KAN OLEH NI A JAR BERBANDING DI PARLIMEN BUKIT GANTANG TERUTAMA DI KAWASAN KUALA SEPETANG YANG MAJORITI PENDUDUKNYA KAUM CINA, MALAH MUKA BELIAU PUN SUDAH TAK KELIHATAN LAGI DI PASIR PANJANG DAN SEGALA JANJI KEPADA PENGUNDI DI PASIR PANJANG HANYA OMONG KOSONG WALAUPUN 11 BULAN TELAH MEMERINTAH PERAK, INI KAN PULA APABILA TELAH MENJADI PEMBANGKANG SEMULA.

BAGI BN, MENURUT MENTERI BESAR PERAK, DR ZAMBRY BELIAU SUDAH MENGENALPASTI CALON YANG MENANG DAN CALON KEHENDAK RAKYAT UNTUK BERDEPAN DENGAN NI A JAR DI PASIR PANJANG, INI JUGA MENAMBAHKAN KELAM KABUT NI A JAR UNTUK SELAMAT KAN DIRI, ITU YANG LEBIH PENTING.

P/S...SIAP LA KO NI A JAR, LANGIT TU TINGGI KE RENDAH!!!!, DULU SEMUA WANGI TENGAH SUKA, SEKARANG NI KO CIUM LAH SENDIRI KETIAK BUSUK KO.

2 ulasan:

  1. BONEKA DAP TU BRO... DRPD DULU SAMPAILAH SKRG.. TETAP BONEKA!!! MCMNI KALAU JADI PM, HANCUR UMAT ISLAM KITA.

    BalasPadam
  2. SALAM BRO, BETOI BRO... NI TALI BARUT DAPIG DI LEPAS KAN MASUK PAS UNTK HANCUR KAN PAS, MACAM JUGAK DALAM PAS ADA ORANG ANU WAR.

    BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda