Isnin, 18 Julai 2011

REVOLUSI ITU PEPERANGAN, ANU WAR DAH BERTAMBAH GILA!!!!!

REVOLUSI...REVOLUSI...REVOLUSI... PKR PUN DAH TUKAR QIBLAT KE???? MANA REFORMASI...REFORMASI...REFORMASI..., CUKUP LA PAS JE TUKAR QIBLAT, SEKARANG PKR PULAK YANG DAH TUKAR QIBLAT.... HANYA DAPIG SAJA YANG BEPEGANG TEGUH PADA QIBLAT DIORANG UNTUK MENENTANG PENUBUHAN NEGARA ISLAM.

SUDAH , SUDAH LAH TU ANU WAR.... NI DAH SAMPAI NAK MENCETUS PEPERANGAN, NI DAH MULA NAK MENJATUHKAN KERAJAAN DENGAN CARA KEKERASAN DAN PAKSAAN, KERANA KO SEORANG NAK JADI PERDANA MENTERI SAMPAI KO SANGGUP NAK ISTIHAR PERANG DENGAN KERAJAAN MALAYSIA YANG DIPILIH OLEH MAJORITI RAKYAT MELALUI PILIHANRAYA YANG DIAMALKAN SEJAK MERDEKA HINGGA SEKARANG, KAU NI JENIS MANUSIA APA NI ANU WAR OI!!!!!

MEMGIKUT PAKAR ILMUAN MENTAKSIRKAN BAHAWA "REVOLUSI" ADALAH ISTILAH DALAM SATU TINDAKAN DAN GERAKAN SECARA PAKSAAN, SECARA KEKERASAN, SECARA TIDAK SAH, DALAM MENGUBAH, ATAU MENGAMBIL ALIH SESUATU NEGARA DENGAN CARA DEMOSTRASI, DENGAN CARA MEMAKSA ATAU PUN MENGGUNAKAN SENJATA, DESAKAN OLEH BADAN YANG LEBIH BERKUASA DAN KUAT BAGI MENJATUHKAN SESUATU PEMERINTAHAN.

CUBA LAH KITA BAYANG KAN HINGGA SAMPAI KE TAHAP INI HENDAK DILAKUKAN ANU WAR HANYA SEKADAR MEMUASKAN NAFSU SERAKAHNYA UNTUK JADI PM DAN UNTUK MENUTUP SEKALIGUS SEGALA PERANGAI LUAR TABII NYA. MANUSIA JENIS APAKAH INI?????

PESANAN PENULIS, JANGAN ANGGAP SELAMA INI KERAJAAN BERDIAM DIRI DAN BERTOLENRANSI KITA AMBIL KESEMPATAN, JANGAN ANGGAP RAKYAT BERSIKAP DIAM KITA ANGGAP BOLEH BUAT SEMUA PERKARA DILUAR BATASAN... TIBA MASA RAKYAT AKAN BANGKIT MENENTANG GERAKAN KOMUNIS CIPTAAN ANU WAR. CUBA LAH KALAU BERANI, JANGAN DIJOLOK SARANG TEBUAN!!!!.

JANGAN CUBA MENWUJUDKAN GERAKAN KOMUNIS ATAU GERAKAN MILITAN DI MALAYSIA AKIBATNYA BURUK PADAHNYA.

4 ulasan:

 1. ANUWAR TERPAKSE TUKAN PLAN. DULU SAJE NAK HANGATKAN REFORMASI SEBAB NK TEST MARKET NK TENGOK RAMAI TAK LEMBU2 YG IKUT DIA. SKRG DAH TUKAR KE REVOLUSI SBB KES LIWAT DIA DH TAK MAMPU NAK TANGGUH LAGI. JLN TERAKHIR NAK SELAMATKAN DIRI TU BROO KEHKEHKEH

  BalasPadam
 2. Sepatutnya sudah boleh digerakan TENTERA walau sekali pun mereka mmg mahu nampak kezaliman. Sudah ada kaitan utk huru hara dan idealogi kumunis dan sememangnya patut di libatkan tentera. pandangan topan tentera sendiri amat marah dengan BERSIH kerana menjadi rakyat yg tidak bersyukur dengan keamanan hasil perjuangan tentera sebaliknya menidakan undi mereka serta menegejek peranan mereka dalam mendamaikan negara

  BalasPadam
 3. SALAM BRO JEFF, DIA NI DAH SPECIES SEJAHAT JAHAT MANUSIA....

  BalasPadam
 4. SALAM BRO, TU LA...MUNGKIN KERAJAAN LEBIH LIHAT DARI SKOP LEBIH MELUAS, SEBAB KEHANCURAN BERBAGAI ASPEK AKAN BERLAKU...YANG TERUK UNTUK BINA TU SEMUA KERAJAAN...PUAK BERSHITTT MEMANG ITU YANG MAHU TERJADI KEMUSNAHAN YANG SUDAH DIBINA OLEH KERAJAAN.

  APA PUN KITA BERSYUKUR TAK RAMAI YANG SERTAI BERBANDING BERSHITT 1.0 DULU, YANG NYATA ANU WAR, AMBIGA., MAT SABU GAGAL.

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda