Selasa, 8 Oktober 2013

UNTUK NAIB PRESIDEN - JIKA TIDAK DIBERI PELUANG MASA KAN YANG BARU MENDAPAT PENGALAMANDALAM KEHANGATAN KEMPEN UNTUK PEMILIHAN UMNO AKAN DATANG INI PENULIS SEMPAT MENINJAU DAN DIKALANGANNYA ADA JUGA PENULIS MENDENGAR SOK... SET...SOK...SET KONONNYA MUKHRIZ TERLALU MUDA, BARU JADI MENTERI BESAR, MASIH MENTAH, TERLALU CEPAT NAK NAIK DAN SEBAGAINYA.

BAGI PENULIS MUDAH JIKA KITA TAK MEMBERI PELUANG GOLONGAN BARU MASA KAN YANG BARU MENDAPAT PENGALAMAN, MALAH BAGI TEMAN KITA JANGAN TENGOK DALAM RUANG LINGKUP ORANG UMNO SAJA, PERWAKILAN UMNO HARUS LEBIH TERBUKA DAN MATANG DENGAN MELIHAT RUANG LINGKUP YANG LEBIH LUAS DAN SEPATUTNYA MELIHAT DARI RUANG ANGKASA MELIHAT KE BUMI UNTUK MENENTUKAN UMNO DITERIMA OLEH RAKYAT JELATA BUKAN DIKALANGAN ORANG UMNO SEMATA MATA. KERANA GELOMBANG CUKUP KUAT DARI RAKYAT YANG MAHUKAN UMNO PERLU DI TRANSFORMASIKAN DEMI MASA DEPAN AGAMA, BANGSA DAN NEGARA.

MAKA BAGI TEMAN GANDINGAN ORANG BERPENGALAMAN DAN BARU HARUS DI AMBIL KIRA DALAM MENENTUKAN KERUSI NAIB PRESIDEN KALI INI UNTUK MENYEDIAKAN LAPISAN PEMIMPIN UNTUK 5 TAHUN AKAN DATANG MENGHADAPI PRU KE 14 DAN SETERUSNYA AGAR SEPERTI YANG DISEBUT OLEH PRESIDEN MEREMAJAKAN UMNO ITU BENAR - BENAR BERLAKU DALAM PEMILIHAN UMNO KALI INI.

MUKHRIZ DITAKDIRKAN BERANI MENAWAR DIRI UNTUK JAWATAN NAIB PRESIDEN DAN INI HARUS KITA BERSYUKUR DAN HORMATI KERANA IA SUDAH DI TAKDIRKAN, MAKA KITA HARUS MEMBERI RUANG DAN PELUANG KEPADA MUKHRIZ UNTUK MENIMBA ILMU DAN PENGALAMAN UNTUK MEREALISASIKAN MEREMAJAKAN UMNO BENAR - BENAR MENJELMA DENGAN MUKA BARU INI NANTI DAPAT MENARIK LEBIH RAMAI GOLONGAN MUDA BERJUANG BERSAMA UMNO SEKALI GUS UMNO AKAN LEBIH RELEVAN DIMASA 5 TAHUN DAN PULUHAN TAHUN BERIKUTNYA.

PENULIS DAN ISTERI JUGA PENGUNDI MAKA PENULIS TIDAK AKAN MENSIA - SIA KAN UNDI PENULIS MAKA 2 UNDI UNTUK MUKHRIZ SEBAGAI NAIB PRESIDEN AKAN PENULIS DAN ISTERI BERIKAN, SETIDAKNYA PENULIS BERBANGGA PENULIS PERNAH MENYUMBANG KEPADA UMNO UNTUK MEREMAJAKAN UMNO AGAR UMNO KUKUH DAN JITU MENGHADAPI PRU KE 14 KELAK, DEMI MASA DEPAN ANAK DAN CUCU CICIT KETURUNAN PENULIS KELAK AKAN TERJAMIN DI TANGAN UMNO.

SELAMAT MENGUNDI MUKHRIZ 4 NP.


3 ulasan:

 1. SLM BRO..MUKHRIZ TETAP PILIHAN NO. 1 HUHUHU

  BalasPadam
 2. As'kum, wak setuju agar golongan muda diberi peluang sebagai Naib Presiden, malah Ahli MKT juga digandingkan antara orang lama dan baru supaya UMNO diterima mengikut zaman. - WAKJAMU

  BalasPadam
 3. ASSALAM, BRO JEFF, DOA KITA MENGIRINGI MM,

  WJ, INSYAALAH ADA BEBERAPA NAMA SEPERTI RAZALI IBRAHIM, SHAMSUL ANUAR NASARAH, RAHMAN DAHALAN, REEZAL MERICAN, SAIFUDDIN ABDULLAH, TUN FAISAL, ABD AZEEZ RAHIM, WAN MOHD KHAIRIL ANTARA NAMA BARU YG BERTANDING MKT

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda