Rabu, 4 Februari 2015

MASA YANG DIMAKSIMUMKAN OLEH YB DS AHMAD HUSNI DI KAWASAN TAMBUN

PEMIMPIN YANG TIADA PROTOKOL MENOLAK WILLCHAIR SAHABAT LAMA YB DS AHMAD HUSNI

YB DS AHMAD HUSNI PADA MINGGU LEPAS HARI SABTU 2 FEBRUARI 2015 SEHARI SUNTUK MENGHADIRI MESYUARAT DAN BENGKEL BARISAN NASIONAL NEGERI PERAK DI BANGUNAN UMNO NEGERI PERAK.

 TETAPI WALAUBAGAIMANAPUN YB DS AHMAD HUSNI TIDAK MEMBAZIRKAN MASA TETAP MENERUSKAN AGENDA MURNI NYA PADA KEESOKKAN HARI NYA PADA AHAD 3 FEBRUARI 2015 DENGAN MELAKUKAN PROGRAM ZIARAH.

YB DS AHMAD HUSNI BERSAMA HJ ABD MAJID DAN ISTERI

 AWAL PAGI AHAD YB DS AHMAD HUSNI MENZIARAH HJ ABD MAJID MANTAN BENDAHARI UMNO BAHAGIAN TAMBUN DI WAD HOSPITAL RAJA PERMAISURI BAINUN DI WAD 5B KERANA SAKIT JANTUNG.

YB DS AHMAD HUSNI BERSAMA EN. ROSLAN SAHABAT ZAMAN BUJANG BELIAU

SELEPAS DI HRPB BELIAU KE HOSPITAL KPJ JALAN TAMBUN BAGI MENZIARAH SAHABAT LAMA BELIAU EN. ROSLAN YANG DIMASUKKAN KE WAD KPJ IPOH.

MENZIARAH KELUARGA DAN CUCU ARWAH EN. GULAM

DARI KPJ YB DS AHMAD HUSNI KE RUMAH ALLAHYARHAM EN. GULAM BERTEMU ISTERI, ANAK DAN CUCU ARWAH EN. GULAM DI PEKAN CHEMOR BERTANYA KHABAR, MALAH YB DS AHMAD HUSNI BERSETU BAGI MEMBANTU ISTERI EN. GULAM BAGI MEMBAIKPULIH RUMAH MEREKA, DAN AKAN MENGHANTAR PEGAWAI PEJABAT AHLI PARLIMEN TAMBUN UNTUK MEMBUAT KOSTING.


MELAWAT EN MORGAN BERSAMA KETUA IPF BAHAGIAN TAMBUN DAN AJK UMNO CAWANGAN TAMAN MAS BARU

SELEPAS RUMAH ARWAH EN. GULAM BEIAU TERUS KE RUMAH EN. MORGAN SETIAUSAHA IPF BAHAGIAN TAMBUN YANG DISERANG STROKE BAGI MELIHAT KEADAAN BELAIU DI RUMAH BELIAU DI TAMAN MAS BARU CHEMOR.DISAMBUT OLEH JAWATANKUASA SURAU PAKISTANI CHEMOR

MELAWAT KONSEP DIBAWAH SURAU DIBINA KEDAI RUNCIT UNTUK SEWAAN

SELESAI DI RUMAH EN. MORGAN, YB DS AHMAD HUSNI MEMENUHI PERMINTAAN JAWATANKUASA SURAU PAKISTANI CHEMOR MEMINTA YB DS MELAWAT SURAU YANG BARU DISIAPKAN ATAS KELULUSAN PERUNTUKAN YB DS AHMAD HUSNI BERJUMLAH RM610,000.

YB DS AHMAD HUSNI SELEPAS ITU BERANGKAT PULANG KE KUALA LUMPUR SEBELAH PETANG NYA.

BEGITULAH MASA YANG DI ISI OLEH SEORANG PEMIMPIN BERTARAF MENTERI KEWANGAN KEDUA YANG BEGITU HAMBLE DAN BERJIWA RAKYAT MENGISI RUANG MASANYA DENGAN MELAKUKAN KERJA - KERJA KEBAJIKAN DEMI KEGEMBIRAAN RAKYAT DAN DEMI KEBAJIKAN RAKYAT.

WALAUPUN BADAN DAN OTAK LETIH DAN LEMAH DENGAN MELAKUKAN KERJA MENJAGA KEWANGAN NEGARA BELIAU TETAP MEMIKIRKAN RAKYAT DI KAWASAN BELIAU WAKILI IAITU PARLIMEN TAMBUN.

TAHNIAH DAN TERIMA KASIH YB DS AHMAD HUSNI HANADZLAH


4 ulasan:

 1. ....


  (( Loceng Amaran!! ))- Selepas Penjarakan Anwar. UMNO Bersiap Sedia Untuk PENJARAKAN Azmin Dan Wan Azizah Pula!!!??

  Sumber Berita


  >> Klik Di Sini <<  (( UMNO Penjara Anak Muda )) - Anak Muda Sangat Marah Dan Berdendam Dengan UMNO...

  Sumber Berita


  >> Klik Di Sini <<  Gambar Dan Video Anwar 'Diseksa' Di Penjara Akan Diedar Dan Diprotes Habis-Habisan!!!

  Sumber Berita


  >> Klik Di Sini <<  Rakyat Malaysia Sokong Azmin Jadi PM...Tolak Parti PENJARA UMNO

  Sumber Berita


  >> Klik Di Sini <<

  BalasPadam
  Balasan
  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
   Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

   Padam
 2. Salam. Mohon izin blog ini dipautkan ke http://spotthebloggers.blogspot.com Sila email ke spotthebloggers@gmail.com sekiranya tn membantah. TK

  BalasPadam
 3. As'kum, Tahniah kepada YB Dato Hosni diatas keperihatinan, wakil rakyat yg berjiwa rakyat.

  Maaf untuk memberi pandangan, UMNO Parti Penjara, hormati lah undang - undang negara, semua negara rakyatnya di seluruh dunia hidup aman damai kerana mempunyai undang - undang, ramai sudah penjenayah dan banduan di penjarakan, jangan kerana kena pada diri kita yang tidak hormati undang - undang dikutuk pelbagai. didikan tidak baik kepada generasi masa depan kita. - WAKJAMU

  BalasPadam

Sebarang penulisan dan ulasan anda adalah atas tanggungjawab anda